25/10/2014 • 09:17

"Φίλε, εγώ Ολυμπιακός είμαι..."

Βράδυ Πέμπτης στην παλιά Ολυμπιακή σάλα του Μονάχου, πλέον Audi Dome, ανακαινισμένο μεν, με την αύρα του ένδοξου παρελθόντος δε. Μια χαρά κοκτέιλ. Ο Παναθηναϊκός ξιφομαχεί με τη Μπάγερν και μετά από είκοσι λεπτά το πράγμα δείχνει, και είναι, αμφίρροπο. Βγαίνω έξω, να ανταμώσω τους Έλληνες που βρίσκονται στις κερκίδες.

19/10/2014 • 20:59

Παιχνίδι με πλάτη, Vol. 2

Τα νεύρα μου δηλαδή, αλήθεια. Να έχεις όλη τη διάθεση να γράψεις ύμνους γα την δεύτερη αγωνιστική της Basketleague και να μην μπορείς, γιατί σου χαλάει τη διάθεση άλλη μια φαρσοκωμωδία του ελληνικού αθλητισμού, που αυτή τη φορά διαδραματίστηκε σε ένα από τους «ναούς» του, το Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης. Είναι όμως άδικο για όλους τους άλλους να μην τους δίνουμε σημασία, αφού έκαναν ό,τι μπορούσαν για να γεμίσουν λάμψη την ελληνική λίγκα.

10/10/2014 • 08:01

Ο κερδισμένος που έγινε θριαμβευτής

Τριάντα επτά λεπτά και τριάντα δευτερόλεπτα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων μετά την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί, αφού ο Διαμαντίδης με δύο βολές κρατά τον Παναθηναϊκό κοντά στο σκορ, 68-72.