Κερδίζει, προκρίνεται, ηρεμεί

O κρισιμότερος αγώνας της χρονιάς μέχρι τον επόμενο για την ΑΕΚ, η οποία οφείλει να διαγράψει κάθε σκέψη ανατροπής από το μυαλό της Λαμίας. Γράφει ο Γιώργος Βασιλείου.
0
Γιώργος Βασιλείου
25/04/2019 • 08:16
Κερδίζει, προκρίνεται, ηρεμεί
  • shares
Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που οι παίκτες της ΑΕΚ ένιωσαν ότι παίζουν έναν αγώνα δίχως αύριο. Το διάστημα που η πίεση έλειπε από τα αποδυτήρια της Ένωσης ανήκει στο παρελθόν. 

Την Μεγάλη Πέμπτη οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να αποδείξουν ότι είναι άνδρες και ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτό το σημείο της χρονιάς όπως τους είπε και ο Μανόλο Χιμένεθ το πρωί της Δευτέρας. 

Άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο γνωρίζουν πως δεν υπάρχει επιστροφή και ότι η πρόκριση στον τελικό είναι μονόδρομος. Το 2-0 του πρώτου αγώνα τους έχει φέρει με το ενάμιση πόδι στον τελικό της διοργάνωσης όμως εάν επαναληφθεί εμφάνιση ανάλογη με αυτήν της Κυριακής τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. 

Ήδη η Λαμία στον αγώνα πρωταθλήματος έδειξε πως είναι ικανή να κάνει τη ζημιά. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να το επιτρέψουν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ. 

Με όλο το σεβασμό στη Λαμία, τα ρόστερ των δύο ομάδων δεν συγκρίνονται και η ΑΕΚ οφείλει όχι απλά να πάρει την πρόκριση, αλλά να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της και να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι αποδεκτό από τον κόσμο της ομάδας. 

Άλλωστε έτσι όπως κύλησε η χρονιά το μόνο που μπορεί να κλείσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Για να το κάνει όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Κανείς δεν θα της χαριστεί. Ούτε η Λαμία, ούτε ο αντίπαλος στον τελικό. Όποιος και αν είναι αυτός. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 19:30

Live