Τώρα υπάρχουν απαιτήσεις Μανόλο

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για την τρίτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ και τις αυξημένες απαιτήσεις που (θα) υπάρχουν προς το πρόσωπό του λόγω των πρόσφατων επιτευγμάτων του με την ΑΕΚ.
0
Γιώργος Βασιλείου
07/02/2019 • 08:24
Τώρα υπάρχουν απαιτήσεις
  • shares
Εποχή Μανόλο Χιμένεθ, λοιπόν, στην ΑΕΚ. Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Ανδαλουσιανός θα καθίσει στον πάγκο της Ένωσης, διαδεχόμενος τον πετυχημένο κατά τη γνώμη μου, Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Χιμένεθ λατρεύτηκε και λατρεύεται από τους φίλους της ΑΕΚ, οι παίκτες της ομάδας έδειξαν πως μπορούν να συνεργαστούν μαζί του, οπότε ο Ισπανός έχει όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος του έτσι ώστε να κάνει ένα ακόμα πετυχημένο πέρασμα. 

Το αν θα τα καταφέρει θα το δείξουν τα αποτελέσματα. Αυτά που κρίνουν τους πάντες, όπως υποστήριξε και ο ίδιος στην παρουσίασή του στους ρεπόρτερ της Ένωσης. Ο Χιμένεθ έχει δείξει ότι τον συνδέουν πολλά πράγματα με την ΑΕΚ. Το σημαντικότερο είναι πως έχει βρει χημεία με τον Οργανισμό ΑΕΚ, ξέρει τα... χούγια του και τις απαιτήσεις του. Μόνο που αυτή τη φορά ο Χιμένεθ δεν έρχεται στην ΑΕΚ ως ένας προπονητής για να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. 

Έρχεται στην Ένωση ως ο προπονητής που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αυτό σημαίνει υψηλότερες προσδοκίες προς το πρόσωπό του. Όχι τόσο για την τρέχουσα σεζόν, όσο για την επόμενη. Ο Μανόλο, έχω την αίσθηση, πως θα κριθεί πολύ πιο αυστηρά από τον κόσμο της ομάδας αυτή την φορά. Λόγω των επιτευγμάτων του. Υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις. 

Ο Χιμένεθ είναι έξυπνος άνθρωπος, μπορεί να κουβαλάει... τρέλα, αλλά έχει βρει το “κιτρινόμαυρο” κουμπί και ξέρει να κουμαντάρει το καράβι σε... φουρτούνες. Το μαρτυρούν άλλωστε και οι πρώτες κουβέντες προς τους παίκτες της ομάδας. “Θα φταίω πρώτος εγώ και είμαστε μια οικογένεια, ο ένας για τον άλλον” είναι λόγια που παροτρύνουν και ενθουσιάζουν τους παίκτες. Λόγια που τους κερδίζει την εμπιστοσύνη. 

Άπαντες, όσοι αγαπούν την ΑΕΚ του εύχονται να πετύχει και σε αυτή την θητεία του στην Ένωση. Να την οδηγήσει σε τίτλους. Πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Το ματς με το Ατρόμητο είναι το πρώτο από τα πολλά δύσκολα που θα ακολουθήσουν για τον Ανδαλουασιανό προπονητή. Οι νίκες και οι τίτλοι όμως είναι αυτοί που σε γιγαντώνουν και σε μετατρέπουν σε... θεό στα μάτια των οπαδών της ομάδας. Αυτό πρέπει να κάνει και ο Μανόλο. Νίκες και τίτλους! 
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Ξάνθη

Κυριακή 25 Αυγούστου, 22:00

Live