Έχασε, αλλά αποκόμισε κέρδη

0
Γιώργος Βασιλείου
18/12/2014 • 23:45
Έχασε, αλλά αποκόμισε κέρδη
  • shares
Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε 2-0 από τους Πρωταθλητές, όμως έστειλε πολλά αισιόδοξα μηνύματα ενόψει τις δύσκολης συνέχειας.

Πρώτα απ' όλα οι "κυανέρυθροι" έχουν γίνει και πάλι η "σφιχτή" αμυντικά ομάδα. Η ομάδα που πρεσάρει τον αντίπαλο, που δεν τον αφήνει να αναπτυχθεί σωστά, που δεν του επιτρέπει να του κάνει εύκολα ευκαιρία.

Η "αμυντική πληγή" ήταν μεγάλη από την αρχή του πρωταθλήματος, όμως, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείχνει πως αρχίζει και επουλώνεται σιγά-σιγά. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να βοηθήσει στην ανάκαμψη.

Ο Πανιώνιος κόντρα στον Ολυμπιακό είχε και θάρρος και θράσος. Δεν φοβήθηκε, ρίσκαρε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μπορεί να μην δικαιώθηκε για το ρίσκο του, αλλά δεν παρέδωσε τα όπλα. Έψαξε την ισοφάριση. Και αν ο Μασούρας είχε την τύχη με το μέρος του και έκανε το 1-1 στο 83', τότε τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό χάθηκε (όπως ήταν το πιθανότερο), όμως ο Πανιώνιος αποκόμισε κέρδη σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Μασούρας είναι ένα απ' αυτά. Με μια σοβαρή εμφάνιση, πρόσφερε πολλά επιθετικά και αμυντικά.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο. Ένα παιχνίδι από το οποίο ο Πανιώνιος πρέπει να αποσπάσει οπωσδήποτε βαθμό για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Και αν αγωνιστεί όπως κόντρα στον Ολυμπιακό τότε μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη.
Γράψτε το σχόλιο σας...