Έβγαλαν τα μάτια μόνοι τους...

0
Γιώργος Βασιλείου
22/10/2014 • 17:50
Έβγαλαν τα μάτια μόνοι τους...
  • shares

Αφαίρεση του περιβραχιόνιου του αρχηγού, δίμηνο αποκλεισμό από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας με αναστολή και 10.000 ευρώ πρόστιμο, επίσης με αναστολή. Άρα, στην ουσία καμία τιμωρία για τον αμυντικό μέσο των «κυανέρυθρων».

Στα δικά μου μάτια, ο Πανιώνιος σε μια προσπάθεια ο καθένας να υπηρετήσει τον ρόλο του, αυτό που κατάφερε ήταν απλά να βγάλει μόνος του τα δικά του μάτια. Και εξηγούμαι, αφού δεν πάρθηκε κάποια βαριά τιμωρία για τον Μητρόπουλου και φυσικά προς παραδειγματισμό των υπολοίπων ποδοσφαιριστών στον βωμό της πειθαρχίας, ο Πανιώνιος βγήκε χαμένος από την απόφαση να «κοπεί» από την αποστολή ο πρώην πλέον αρχηγός του. Γιατί και έχασε έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή σ' ένα ματς που τον χρειαζόταν και τελικά του κόστισε την ήττα, αλλά και γιατί μ' αυτή την τιμωρία δεν πρόκειται να παραδειγματισθεί κανένας συμπαίκτης του Μητρόπουλου. Με λίγα λόγια δημιουργήθηκε χωρίς να το καταλάβουν έχω την αίσθηση δεδικασμένο...

Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κρίνω την απόφαση της διοίκησης του Πανιωνίου, δεν με αφορά κιόλας. Αυτό που θα έπρεπε να προσεχθεί απ' όλους για να μην βγει ζημιωμένος ο Πανιώνιος, είναι πως το θέμα θα έπρεπε να είχε λυθεί εσωτερικά. Να μην έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις. Ο Μητρόπουλος κακώς κόπηκε από την αποστολή για το ματς με τα Γιάννινα, αφού δεν υπάρχει πολυτέλεια να στερείται υπηρεσίες έμπειρων ποδοσφαιριστών. Θα έπρεπε να αγωνιστεί κανονικά και η όποια εξέλιξη στο πειθαρχικό παράπτωμα του Μητρόπουλου να την επεξεργάζονταν στη διοίκηση από Τρίτη. Κάλιο αργά, παρά ποτέ όμως, αφού οι δύο (ή τρεις;) πλευρές κατάλαβαν ποιο είναι το συμφέρον του Πανιωνίου και ο Μητρόπουλος από το επόμενο κιόλας ματς είναι και πάλι διαθέσιμος. Θεωρητικά τουλάχιστον.

Γράψτε το σχόλιο σας...