Έλειπε η ουσία

0
Γιώργος Βασιλείου
21/10/2014 • 08:12
Έλειπε η ουσία
  • shares

Το πειθαρχικό παράπτωμα του Παύλου Μητρόπουλου και το "κόψιμο" από την αποστολή εντέλει επηρέασε την ομάδα. Όχι τόσο ψυχολογικά, αλλά αγωνιστικά. Ο Μητρόπουλος είναι νεαρός, αλλά έμπειρος παίκτης και σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται η παρουσία του. Φυσικά, η πειθαρχία είναι αναπόσπαστο κομμάτι για την ομαλή λειτουργία μιας ομάδας. Ο Τερεζόπουλος λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και τον άφησε εκτός αποστολής, παραπέμποντας τον ποδοσφαιριστή στην διοίκηση. Αρκετοί παίκτες της ομάδας είπαν ότι ο Πανιώνιος δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται παίκτες όπως ο Μητρόπουλος, αλλά πάνω απ' όλους είναι η ομάδα.

Από εκεί και έπειτα, ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΣ εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία και τις αποφάσεις του Παπαπέτρου.

Αγωνιστικά, οι "κυανέρυθροι" είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τους έλειπε η ουσία. Ο ΠΑΣ ήταν άψογος στο τακτικό κομμάτι, είχε κοντά τις γραμμές του και έκανε δύσκολη τη ζωή των παικτών του Πανιωνίου. Με δύο αξιόλογες στιγμές σε 90 λεπτά δεν μπορείς να έχεις απαίτηση να κερδίσεις έναν αγώνα. Ο ΠΑΣ έπαιξε έξυπνα, πήρε το τρίποντο και άφησε τον Πανιώνιο να ψάχνει τα αίτια της δικής του αποτυχίας.

Πλέον, η πίεση αυξάνεται, η ανάγκη για βαθμούς γίνεται μεγαλύτερη και με το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Πανιώνιος φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Το ματς στη Λιβαδειά το προσεχές Σάββατο δεν είναι τελικός μόνο για τον Λεβαδειακό, αλλά και για τον Πανιώνιο που έχει έναν βαθμό στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας...