Επιπολαιότητα ή απειθαρχία;

0
Γιώργος Βασιλείου
28/09/2014 • 15:40
Επιπολαιότητα ή απειθαρχία;
  • shares
Μια Ξάνθη με 10 παίκτες για σχεδόν μία ώρα και με πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της και που σίγουρα ούτε ο Πανιώνιος, ούτε κάποια άλλη ομάδα θα την βρει σε παρόμοια κατάσταση μελλοντικά.
 
Το να ασκήσεις κριτική στους «κυανέρυθρους» είναι το μόνο εύκολο. Εκτίμησή μου είναι πως στο ματς με την Skoda αν υπάρχει κάποιος που δεν φταίει ως προς την εικόνα, είναι ο προπονητής, Δημήτρης Τερεζόπουλος. Και εξηγούμαι. Ο Πανιώνιος των πολλών προβλημάτων (για να μην ξεχνιόμαστε με 2 νίκες) και με τα πολλά νέα πρόσωπα έκανε κόντρα στην Ξάνθη 15 τελικές προς την εστία και όσο παράξενο και αν σας ακούγεται βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας του πρωταθλήματος.
 
Άρα, η ομάδα και. μπαλίτσα παίζει και δουλεμένη είναι. Το αν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα είναι αποτέλεσμα πολλών συγκυριών. Σίγουρα, δεν φταίει ο προπονητής. Όπως επίσης, δεν φταίει ο προπονητής και για τα επιπόλαια λάθη που γίνονται σε κάθε παιχνίδι, κυρίως αμυντικά. Ούτε για τον ατομισμό που διακρίνει κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
 
Τις περισσότερες φορές η επιπολαιότητα πηγάζει από την έλλειψη πειθαρχίας και συγκέντρωσης. Και κάποιοι παίκτες του Πανιωνίου είναι απείθαρχοι και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Οπότε πρέπει να σφίξουν τα λουριά με κάθε τρόπο για να περιοριστούν «φθηνά» λάθη.
 
Οι «κυανέρυθροι» πρέπει να φροντίσουν να διακρίνουν τους ρόλους τους, την δουλειά που έχει ο καθένας μέσα στην ομάδα για να λειτουργήσει αυτή ομαλά και χωρίς παρατράγουδα.
 
Επίσης, το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έχει μετρημένες επιλογές για το αρχικό σχήμα δεν σημαίνει απαραίτητα πως παίκτες που έχουν ξεκινήσει βασικοί θα παραμείνουν και βασικοί βρέξει-χιονίσει. Οπότε, ας κοιτάξουν πρώτα οι ίδιοι να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και μετά θα υπάρχει χρόνος και διάθεση για όλα τα εξωαγωνιστικά που έχουν στο μυαλό τους. Πρώτα απ' όλα απαιτείται συγκέντρωση και καθαρό μυαλό σε όλο το 90λεπτο. Και βάση αυτού είναι πρωτίστως η καλή ζωή.
Γράψτε το σχόλιο σας...