Ωριμάζει όλο και περισσότερο

0
Γιώργος Βασιλείου
15/09/2014 • 09:20
Ωριμάζει όλο και περισσότερο
  • shares

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Πανιώνιος απέδειξε σ' ένα ακόμα παιχνίδι πως φέτος θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του. Η εμφάνιση και η νίκη επί του Αστέρα σημαίνουν πολλά περισσότερα από τους 3 βαθμούς.

Οι "κυανέρυθροι" έδειξαν πως είναι ομάδα, πως έχουν δουλέψει αρκετά και πως μαθαίνουν από τα λάθη τους, ασχέτως αν εξακολουθούν να είναι επιπόλαιοι κάποιες στιγμές.

Ο Αστέρας ως μονάδες είναι πολύ πιο ποιοτικός από τον Πανιώνιο και από αρκετές ακόμα ομάδες στη Σούπερ Λιγκ. Αυτό τελικά δεν λέει απολύτως τίποτα. Οι "κυανέρυθροι" με ψυχή και δουλειά πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια και απέδειξαν πως παιχνίδι με παιχνίδι ωριμάζουν ακόμα περισσότερο.

Υπήρξαν και έγιναν σημαντικά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως οι παίκτες του Τερεζόπουλου δεν έχουν μάθει ακόμα να διαχειρίζονται τον ενθουσιασμό τους όταν μπαίνουν μπροστά στο σκορ! Χρειάζεται υπομονή και διαχείριση σε όλους τους τομείς για να μην γίνονται εύκολα λάθη και φυσικά οι "κυανέρυθροι" να μην αδικούν τους εαυτούς τους!

Γράψτε το σχόλιο σας...