Νικήθηκε από τον ενθουσιασμό του

0
Γιώργος Βασιλείου
01/09/2014 • 08:03
Νικήθηκε από τον ενθουσιασμό του
  • shares

Εναντίον του Παναθηναϊκού ο αγώνας χάθηκε στις λεπτομέρειες και έτσι μια σπουδαία προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είχε διαβάσει σωστά τον αντίπαλο, η ομάδα του είχε συνοχή και ήταν συγκεντρωμένη, μη επιτρέποντας στους "πράσινους" να την απειλήσουν αισθητά και στο βαθμό που ήθελαν.

Μια συγκέντρωση πάντως που χάθηκε στην "πλημμύρα" που έφερε ο ενθουσιασμός του γκολ από τον Μπουμάλ. Ένα γκολ που οι "κυανέρυθροι" δεν μπόρεσαν να το διαχειριστούν σωστά, αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η απειρία της νεανικής ομάδας του Πανιωνίου κόστισε και την κατάκτηση μιας σπάνιας νίκης επί των "πράσινων" εκτός έδρας. Οι "κυανέρυθροι" νικήθηκαν από τον ενθουσιασμό τους.

Όπως και να 'χει , μπορεί η ήττα να σκόρπισε απογοήτευση όμως είναι προσωρινή, στιγμιαία. Ο Πανιώνιος θα μάθει από τα λάθη του και στην επόμενη πρόκληση που θα του παρουσιαστεί θα την διαχειριστεί καλύτερα και πιο σωστά!

ΥΓ: Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Τασουλής ήταν η ευχάριστη έκπληξη των "κυανέρυθρων". Κόντρα στον Παναθηναικό αποκάλυψη ήταν ο Χατζηισαίας, με τον νεαρό στόπερ να δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας...