Νίκη για στέρεες βάσεις

0
Γιώργος Βασιλείου
25/08/2014 • 11:54
Νίκη για στέρεες βάσεις
  • shares

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πέρασε το πιο δύσκολο καλοκαίρι της τελευταίας δεκαετίας, καθώς δεν γνώριζε βασικότατα πράγματα. Όπως ας πούμε αν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ λόγω των σκληρών οικονομικών δεδομένων που μαστίζουν τον σύλλογο. Τελικά όλα εξελίχθηκαν ομαλά και έστω και αργά μπήκε το νερό στο αυλάκι που λένε...

Αν ρωτούσε κανείς τους φίλους του Πανιωνίου μέχρι και πριν δύο βδομάδες τι θα κάνει η ομάδα του φέτος, δύο πράγματα θα άκουγε: "Δεν μας βλέπω καλά φέτος, δύσκολα θα τη βγάλουμε τη σεζόν, είμαστε πρώτο φαβορί για υποβιβασμό" και δεύτερο ότι "είμαι απογοητευμένος, δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ, έχω κουραστεί από όσα γίνονται στον σύλλογο".

Κάπως έτσι σκεφτόταν η πλειοψηφία των οπαδών του Πανιωνίου. Η κατάσταση όμως βελτιώθηκε. Λίγο η είσοδος της ΠΑΕ στο άρθρο 106 (Δεν υπάρχει κάτι επίσημο) και λίγο οι τελευταίες μεταγραφές των Ιμπαγάσα και Φούντα, έδωσαν ξανά ελπίδα.

Το είπε και ο Μητρόπουλος: "Ο Ιμπαγάσα μας ανέβασε επίπεδο και πλέον για τους έξω από τον Πανιώνιο δεν είμαστε φαβορί για υποβιβασμό". Και έτσι είναι.

Ο Πανιώνιος βελτίωσε και την ποιότητά του ως ομάδα, αλλά το σημαντικότερο την αυτοπεποίθησή του.

Κερδίζοντας τον Εργοτέλη η χρονιά θα μπει σε ακόμα πιο στέρεες βάσεις και οι άνθρωποι που δουλεύουν για τον Πανιώνιο θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ηρεμία...

Καλή σεζόν να έχουμε!

Γράψτε το σχόλιο σας...