Είδηση που δεν προκάλεσε έκπληξη

0
Γιώργος Βασιλείου
05/05/2014 • 18:10
Είδηση που δεν προκάλεσε έκπληξη
  • shares


Η κρυφή αλήθεια ήταν ότι το μέλλον του Αναστόπουλου στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης είχε ημερομηνία λήξης από τη μέρα που αναλάμβανε κιόλας. Αν δεν το γνώριζαν όλοι, το ήξεραν οι περισσότεροι.

Ο «Αναστό» επιστρατεύθηκε για το καλό του Πανιωνίου και μάλιστα χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στην τσέπη του. Αντίθετα, δεν ήταν λίγες οι φορές που με προσωπικές γνωριμίες φίλων του και οπαδών του Πανιωνίου πρόσφερε χρήματα στους παίκτες του «Ιστορικού». Ο Αναστόπουλος ήρθε να βοηθήσει τον Πανιώνιο σε μια δύσκολη στιγμή και ότι και να ειπωθεί και γραφτεί γι' αυτόν, η ουσία δεν αλλάζει, αφού πέτυχε το στόχο του συλλόγου.

Τόσο η διοίκηση, όσο και ο ίδιος, γνώριζαν εξαρχής ότι η συνεργασία τους πολύ δύσκολα θα συνεχιζόταν και τη νέα σεζόν. Κυρίως λόγω οικονομικών προβλημάτων. Το Novasports.gr και το Blog της 21ης Απριλίου σας είχε προϊδεάσει για την επόμενη μέρα των «κυανέρυθρων» αναφέροντας όλα αυτά που έγιναν γνωστά το βράδυ της Κυριακής.

«Η ώρα του Τερεζόπουλου». Η πιο ρεαλιστική κίνηση των ανθρώπων του Πανιωνίου. Μπορεί ακόμα να μην έχει επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών σε επίπεδο πρώτης ομάδας, ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, ο κύριος Τερεζόπουλος ήδη έχει αρχίσει να «τρέχει» θέματα της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες από τις σκέψεις του είναι να παρατείνει τις προπονήσεις της ομάδας για δύο εβδομάδες προκειμένου να μειώσει το χρόνο αποχής των παικτών που έχουν απομείνει στην ομάδα από τις προπονήσεις.

Ο Τερεζόπουλος καλείται να αναλάβει τον Πανιώνιο στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας του. Σε μια χρονιά που θα ξεκινήσει με πολλά περισσότερα μειονεκτήματα από τους ανταγωνιστές του σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Θα καθίσει στον πάγκο χωρίς να ξέρει τι και πόσους παίκτες θα έχει σε μια απαιτητική χρονιά. Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Πανιώνιος θα στηριχθεί στις γνώσεις του για το υλικό της ομάδας κάτω των 20 ετών και με προσεκτικές κινήσεις θα προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό για μία ακόμα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας...