Μαγειρέψτε πριν (ξανα)πεινάσετε

Έγινε και το δείπνο... Έγιναν και οι ευχαριστίριες ομιλίες, για τα αυτονόητα. Αυτονόητα, βεβαίως, υπό δύσκολες συνθήκες. Με ομάδα χωρίς άδεια και ελλειπές ρόστερ.
0
Γιώργος Βασιλείου
12/04/2015 • 08:59
Μαγειρέψτε πριν (ξανα)πεινάσετε
  • shares
Έγινε και το δείπνο... Έγιναν και οι ευχαριστίριες ομιλίες, για τα αυτονόητα. Αυτονόητα, βεβαίως, υπό δύσκολες συνθήκες. Με ομάδα χωρίς άδεια και ελλειπές ρόστερ. Περισσότερο νεανικό, με πολύ ταλέντο, ελάχιστες όμως εμπειρίες.
Τελείωσε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με θετικό πρόσημο (και) η φετινή χρονιά για τον Πανιώνιο...

Όμως, επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που στον Πανιώνιο πεινάνε στα μέσα της χρονιάς, ας φροντίσουν αυτή τη φορά να... μαγειρέψουν πριν ξαναπεινάσουν.

Ο προγραμματισμός, λειψός για ακόμα μία χρονιά, πρέπει να γίνει από νωρίς και χωρίς να υπάρχουν λάθη. Να επιλεχθούν παίκτες που θα πλαισιώσουν όσους μείνουν με σκοπό να κάνουν πιο ισχυρό τον "Ιστορικό". Να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, αλλά στο μέτρο του δυνατού.

Επίσης, δεν νοείται να μην διατηρηθεί στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο άνθρωπος που έσωσε μια χαμένη παρτίδα. Τα οικονομικά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Εφόσον, όμως, η ΠΑΕ εξασφαλίσει τη ρύθμιση των 100 δόσεων τότε πολλά (θετικά) μπορούν να συμβούν. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η σεζόν δεν έχει κλείσει ακόμα, ωστόσο, οι πρώτες σκέψεις για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου θα πρέπει ήδη να έχει ξεκινήσει... Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο Πανιώνιος δεν είναι φτιαγμένος για τη "μάχη της ουράς", αλλά για μεγαλύτερα πράγματα...

Καλό Πάσχα με υγεία!!!
Γράψτε το σχόλιο σας...