Τεσσάρα...

0
Γιώργος Βασιλείου
27/01/2014 • 17:31
Τεσσάρα...
  • shares
 
Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε κουρασμένος από τα διαδοχικά παιχνίδια σ' ένα γήπεδο βαρύ, που ταίριαζε περισσότερο στον Πανθρακικό. Οι παίκτες του Άκη Μάτζιου ήταν πιο δυνατοί, πιο φρέσκοι, κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες. Από την άλλη αυτοί του Παναγόπουλου εμφανίστηκαν κουρασμένοι και με. βαριά πόδια, χωρίς φρεσκάδα, χωρίς κατοχή μπάλας. Ακόμα οι απομακρύνσεις ήταν κάκιστες. Έδιναν επιπλέον επιθέσεις στους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειχναν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη.
 
Το 3-5-2 αποδείχθηκε ότι ταιριάζει μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και φυσικά μόνο όταν οι παίκτες του Πανιωνίου μπορούν ν' ανταποκριθούν στα τρεξίματα που απαιτούνται. Γιατί μιλάμε για μια τακτική απαιτητική. Με συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
 
Συγκέντρωση. Ένας ακόμα τομές που υστέρησαν οι «κυανέρυθροι» στο παιχνίδι της Κομοτηνής. Περισσότεροι από τους μισούς δεν είχαν καθαρό μυαλό και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι τους.
 
Ο Τάσος Αυλωνίτης έκανε το χειρότερο παιχνίδι του φέτος, αλλά και συνολικά στην παρουσία του στον Πανιώνιο. Βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που είχε κακή απόδοση, οπότε είναι ίσως άδικο να αναφερθώ ονομαστικά. Απλά, μου έκανε εντύπωση γιατί ο Αυλωνίτης μέχρι και το προηγούμενο ματς ήταν ο πιο σταθερός των «κυανέρυθων». Άρα όλοι δικαιούνται μια άσχημη βραδιά.
 
Αναδιοργάνωση λοιπόν για τον «τελικό» της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη. Νίκη που θα φέρει πιο κοντά τον Πανιώνιο στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.
 
ΥΓ: Ο Παναγόπουλος νομίζω ότι σιγά σιγά θα πρέπει να σκέφτεται όλο και πιο έντονα το ενδεχόμενο της επιλογής. Όχι μόνο αγώνων, αλλά και διοργανώσεων. Με το τωρινό ρόστερ είναι δύσκολο ο Πανιώνιος ν' αντέξει σε υψηλό επίπεδο.
Γράψτε το σχόλιο σας...