Συγκέντρωση εις διπλούν

0
Γιώργος Βασιλείου
31/08/2013 • 08:29
Συγκέντρωση εις διπλούν
  • shares

Ο Νίκος Παντελής προσπάθησε όλη την εβδομάδα να χαμηλώσει τους τόνους. Έμπειρος προπονητής είναι, έχουν δει πολλά τα μάτια του όλα αυτά τα χρόνια στα ελληνικά γήπεδα. Οπότε, είναι αυτονόητο πως ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πόσο επικίνδυνο είναι για την ομάδα του αν αυτή έχει μείνει στο περασμένο Σάββατο.

Ο ενθουσιασμός σε μια νεανική ομάδα με ταλέντο είναι δυνατό χαρακτηριστικό. Μπορεί όμως να την «καταστρέψει» αν δεν τον διαχειριστεί σωστά. Και αυτό πρέπει να γίνει την Κυριακή. Σωστή διαχείριση. Όποιος έχει μείνει στο 3-0 καλό θα ήταν να μείνει και στην Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται φέτος. Διαθέτει ποιότητα και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά του αγώνα τότε ο διασυρμός δεν θα αργήσει να έρθει. Συγκέντρωση εις διπλούν λοιπόν για να συνεχίσουν οι «κυανέρυθροι» τις καλές εμφανίσεις.

Και ο κόσμος του Πανιωνίου έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως όταν βλέπει τους παίκτες του να μάχονται, ακόμα και αν ηττηθούν, δεν έχει παράπονο.

Όσο για την απόφαση να μην υπάρξουν οπαδοί του Πανιωνίου στην Τούμπα, δεν με βρίσκει καθόλου συμφωνώ. Και οι δύο πλευρές έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά, ακόμα και στην ίδια θύρα, εξέδρα. ʼλλωστε, προσωπικά δεν θα ξεχάσω την εικόνα προ δύο ετών όταν στο ημίχρονο οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαιναν στην εξέδρα των «κυανέρυθρων» στην Τούμπα για να τους προσφέρουν λίγο ζεστό τσάι και να τους ζεστάνουν λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας...