Με το κεφάλι ψηλά

0
Γιώργος Βασιλείου
20/04/2013 • 08:20
Με το κεφάλι ψηλά
  • shares

Για τη διοίκηση των «κυανέρυθρων» όμως νομίζω πως μόνο ευχάριστη δεν ήταν. Η αθέτηση της υπόσχεσης για πληρωμές στους παίκτες, έστω και αν δεν είναι δική της ευθύνη όπως υποστηρίζει, έφερε τους παίκτες σε απόγνωση.
 
Το διήμερο ρεπό της Δευτέρας-Τρίτης, λίγο έλειψε να γίνει πενθήμερο, αφού οι παίκτες του Παναγόπουλου αποφάσισαν να μην προπονηθούν Πέμπτη και Παρασκευή θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να πιέσουν την κατάσταση και να δουν επιτέλους στους λογαριασμούς τους χρήματα. Κάτι που τελικά δεν έγινε...
 
Όπως και να ‘χει, οι παίκτες έχουν δίκιο. Κανείς δεν φρόντισε να τους μιλήσει και να τους ξεκαθαρίσει πως έχει η κατάσταση και τι θα συμβεί από Δευτέρα και έπειτα.
 
Έτσι, στο «Καραϊσκάκη» για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Ολυμπιακό θα πάνε ουσιαστικά με μία προπόνηση και ένα χαλάρωμα. Αν από μόνο του το παιχνίδι ήταν δύσκολο, μετά από αυτό γίνετε δύο και τρεις φορές δυσκολότερο. Έχουν υποχρέωση, όσοι αγωνιστούν να συνεχίσουν να υπερασπίζονται να χρώματα του Πανιωνίου και την ιστορία του, όπως άλλωστε έκαναν από την αρχή της σεζόν. Έχουν υποχρέωση να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά. Και μετά να ξεκινήσουν τις διακοπές τους. Και φυσικά να μην πατήσουν το πόδι τους στο Κορωπί αν δεν πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται.
 
Αυτοί έχτισαν το φετινό οικοδόμημα του Πανιωνίου και αυτοί πρέπει να ολοκληρώσουν τη σεζόν με καλές εντυπώσεις. Ο Παναγόπουλος με δεδομένο ότι δεν προετοίμασε την ομάδα του όπως θα ήθελε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ίσως έχει πλέον ένα λόγο παραπάνω να «ρισκάρει» με παιδιά που είχαν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος.
 
Αυτοί θα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω για ν’ αποδείξουν ότι ο προπονητής τους, είτε αυτός είναι ο Παναγόπουλος, είτε κάποιος άλλος μπορεί να τους υπολογίζει στο επόμενο πρωτάθλημα, που κατά την άποψή μου θα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι το φετινό για τον Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας...