Οι «χαμένοι» μένουν στο παρελθόν, οι «νικητές» μαθαίνουν από το παρελθόν...

0
Γιώργος Βασιλείου
22/02/2013 • 16:07
Οι «χαμένοι» μένουν στο παρελθόν, οι «νικητές» μαθαίνουν από το παρελθόν...
  • shares

Η ομάδα έχει βρεθεί σε δύσκολη βαθμολογική θέση και περιθώρια για νέες απώλειες δεν υπάρχουν, γιατί αν υπάρξουν, τότε ο Πανιώνιος μπλέκει σε περιπέτειες για τα καλά.

Η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής εναντίον της Κέρκυρας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν απαράδεκτη. Δικαιολογίες για τον αγωνιστικό χώρο δεν είναι αποδεκτές από κανέναν. Και η Κέρκυρα στο ίδιο γήπεδο έπαιζε, έδειξε ότι ήθελε το «τρίποντο» και το κατέκτησε.

Η ήττα από τους «Φαίακες» δεν είχε μόνο βαθμολογικές απώλειες για τον Πανιώνιο, αλλά και... παράπλευρες. Η σημαντικότερη; Η αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος «θυσίασε» τη θέση του για να «χαρίσει» έστω και προσωρινά ηρεμία στα «κυανέρυθρα» αποδυτήρια.

Διάδοχος, ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τα αποδυτήρια και τους χαρακτήρες των παικτών του. Δεν είναι νέος στην ομάδα. Εδώ και 15 μήνες συναναστρέφεται καθημερινά με τους «κυανέρυθρους» και πλέον καλείται να τους επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Χωρίς να πρόκειται ν' αλλάξει και πολλά σε θέματα τακτικής. ʼλλωστε, το πρόβλημα του Πανιωνίου στα τελευταία παιχνίδια μόνο αγωνιστικό δεν ήταν...

Οι παίκτες του Πανιωνίου πλέον έχουν τη μπάλα στα πόδια τους. Και είναι οι μόνοι που μπορούν ν' αλλάξουν την εικόνα τους και ν' ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις απανωτές ήττες. Ήρθε η ώρα ν' αποδείξουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του «Ιστορικού», όπως έκαναν στον πρώτο γύρο και άπαντες τους έβγαζαν το καπέλο για τις επιδόσεις και τις εμφανίσεις τους. Ήρθε η ώρα ν' αποδείξουν ότι δεν έχουν συνηθίσει στην ήττα και ότι τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα. Βγάλτε πάθος και αποφασιστικότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο...

Οι «χαμένοι» μένουν στο παρελθόν, οι «νικητές», μαθαίνουν από το παρελθόν... Εσείς που ανήκετε;

Γράψτε το σχόλιο σας...