Κερδίζει και ξεμπερδεύει

0
Γιώργος Βασιλείου
15/02/2013 • 23:07
Κερδίζει και ξεμπερδεύει
  • shares

Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στον αγώνα του Σαββάτου. Η Κέρκυρα «καίγεται» για τη νίκη και θα «ματώσει» για να το κατακτήσει. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι «κυανέρυθροι». 

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα περιέπλεξε κάπως την κατάσταση για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να μην πούμε νίκη. Μια νίκη που θα αποβάλλει... μπόλικο άγχος και θα το μεταφέρει στους αντιπάλους τους, σ' αυτούς που τους κυνηγούν.

Και εδώ που τα λέμε σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να δείξουν χαρακτήρα οι παίκτες του Πανιωνίου. Όποτε έχουν κληθεί, πάντως, να το κάνουν αυτό, το 'χουν καταφέρει. Έτσι αντιμετωπίστηκε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ήρθε η νίκη, δυστυχώς γι' αυτούς όχι και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κυρίως λόγω της αποβολής νωρίς στον αγώνα.

Σ' ένα ακόμα παιχνίδι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα για τον Πανιώνιο και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, καθώς έμειναν εκτός αποστολής οι τραυματίες Κουλουχέρης, Αραβίδης, Ανδράλας, Κούρος, Περιστερίδης και ο τιμωρημένος Καμπάνταης.

Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι στην επίθεση, εκεί όπου θα γίνουν αλχημείες για να καλυφθούν τα κενά των Αραβίδη και Καμπάνταη. Αν βρεθεί λύση σ' αυτό το πρόβλημα τότε, ο Πανιώνιος μπορεί να αποδράσει με το «τρίποντο».

Προβλήματα υπάρχουν πολλά, αλλά δεν είναι της παρούσης να τ' αναλύσουμε. Αυτό που προέχει είναι ο αγώνας του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Κερδίζεις και ξεμπερδεύεις. Ανασαίνεις βαθμολογικά και... στέλνεις αλλού τα προβλήματα... Σχετικά με την παραμονή, γιατί τ' άλλα παραμένουν στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...