Βαγγέλη, καλύτερα να τιμάς χωρίς να υποτιμάς!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει για τις κινήσεις της ΕΠΟ αναφορικά με την Εθνική ομάδα, που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί με κάθε επισημότητα κι όχι μέσω καθημερινών ρεπορτάζ, που φυσικά και θα επιβεβαιωθούν, αλλά δεν είναι political correct.
0
Δημήτρης Παπανικολάου
01/11/2018 • 08:19
Ο Ευάγγελος Γραμμένος.
  • shares
Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα με την Εθνική ομάδα δεν τιμά κανέναν. Ούτε την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, ούτε τον Άγγελο Αναστασιάδη και τον Άγγελο Μπασινά, ούτε τον Μίκαελ Σκίμπε και τους έως τώρα συνεργάτες του και κυρίως δεν τιμά την ίδια τη βιτρίνα της ομοσπονδίας. Την Εθνική ομάδα. 

Σε 12 ημέρες οι διεθνείς θα πρέπει να συγκεντρωθούν για να προετοιμαστούν για τα ματς με την Φινλανδία και την Εσθονία. Τα δύο τελευταία πριν ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Nations League.

Η τελευταία επίσημη τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ, μία εβδομάδα πριν ήταν η εξής: «Εξουσιοδοτήθηκα για τις διαπραγματεύσεις με τον Μίκαελ Σκίμπε και το θέμα της αποζημίωσης, καθώς και με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Δεν μπορώ να σας πω κάτι, πριν ακόμα συζητήσω με τον Άγγελο. Αυτά στη πορεία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ λοιπόν, ο κ. Γραμμένος συναντήθηκε προχθές με τον Άγγελο Αναστασιάδη και συμφώνησαν να αναλάβει προπονητής στην Εθνική. 

Επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ, καμία!

Νέο ρεπορτάζ, χθεσινό αυτή τη φορά, ανέφερε ότι ο κ. Γραμμένος συναντήθηκε με τον Άγγελο Μπασινά και συμφώνησαν να είναι ο τημ μάνατζερ της Εθνικής.

Επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ, καμία! 

Τώρα θα μου πείτε πώς να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση προσλήψεων όταν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση απολύσεων;

Φυσικά και το ερώτημα είναι ρητορικό. Όλες οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. 

Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν υπάρχει πλέον στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει καθόλου! Σαν να μην πέρασε ποτέ από την Ελλάδα...

Επίσημη ανακοίνωση για την απόλυσή του καμία!

Προφανώς ο Κώστας Τσάνας (βοηθός του Σκίμπε), ο Φάνης Κατεργιανάκης (προπονητής τερματοφυλάκων) κι ο Ζήσης Βρύζας (τημ μάνατζερ) είναι σε αναμονή (και αυτοί) των αποφάσεων για την απομάκρυνσή τους από την Εθνική.

Ο Απόστολος Τερζής θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων κι ο Λεωνίδας Δημητρακόπουλος ο νέος γυμναστής. Πιθανόν ο Κώστας Λαγωνίδης να είναι ο βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη. 

Αλλά επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ, καμία!

Ελπίζω ότι η ομοσπονδία θα έχει ξεμπερδέψει με όλες τις εκκρεμότητες πριν το ματς της 15ης Νοεμβρίου και θα έχει παρουσιάσει με κάθε επισημότητα το νέο τεχνικό τημ της Εθνικής.

Εύχομαι από καρδιάς η νέα προσπάθεια υπό τον Άγγελο Αναστασιάδη να στεφθεί από επιτυχία και η Εθνική να ξαναβρεί το δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων που τόσο έχει ανάγκη. 

Η έως τώρα τακτική της ΕΠΟ πάντως, προδίδει μάλλον ερασιτεχνισμό παρά διάθεση άμεσης επίλυσης των θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί και με τη δική της ευθύνη.

Εκεί στο πάρκο Γουδή μάθετε να τιμάτε την Εθνική ομάδα χωρίς να υποτιμάτε τους ανθρώπους της: Ούτε τους πρώην, ούτε τους επόμενους! 

 
Γράψτε το σχόλιο σας...