Αξέχαστες στιγμές...

Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την εθνική Ελλάδος το 2004.
0
Δημήτρης Παπανικολάου
04/07/2017 • 10:58
Η εθνική Ελλάδος του 2004
  • shares
Ήταν το μεγάλο καλοκαίρι της Ελλάδας, που μερικά χρόνια αργότερα αποδείχθηκε ότι θα ήταν και το πιο καθοριστικό για τις ζωές όλων μας.

Πρώτα το Euro 2004 (που δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για τα μνημόνια) και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που πέρασαν μία από τις θηλιές στο λαιμό μας.

Πριν από 13 χρόνια η 4η Ιουλίου με βρήκε στο κραταιό τότε Mega να προετοιμάζω ως αρχισυντάκτης τη μεγάλη βραδιά. Μαζί με τον Δήμο Μπουλούκο και υπό τις εντολές του Νίκου Στραβελάκη.

Βίντεο για την πορεία προς τον τελικό. Δηλώσεις από κάθε άνθρωπο του ποδοσφαίρου, πολιτικούς, καλλιτέχνες και γενικά επώνυμους που είχαν εσχάτως ανακαλύψει το... ποδόσφαιρο. 

Αρκετοί καλεσμένοι στο studio πριν το μεγάλο τελικό, και φυσικά ένα σχεδόν μονοθεματικό δελτίο ειδήσεων, στο οποίο κυριάρχησαν οι ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους του καναλιού (Παύλο Παπαδημητρίου, Άγγελο Μενδρινό, Βαγγέλη Πήχα). Μετά την κατάκτηση του τροπαίου βγήκαμε με το Νίκο Στραβελάκη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη στον αέρα για περίπου 3-4 ώρες, με συνδέσεις από όλη την Ελλάδα που ήταν στους δρόμους και πανηγύριζε, αλλά και από την Πορτογαλία, με αποκορύφωμα την άφιξη των Ελλήνων πρωταθλητών Ευρώπης στο ξενοδοχείο τους με την κούπα. 

Αξέχαστες στιγμές... 

Γράψτε το σχόλιο σας...