Ο Aγγελος έριξε το γάντι σε Μίτσελ και θρύλο!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
29/09/2014 • 01:56
Ο Aγγελος έριξε το γάντι σε Μίτσελ και θρύλο!
  • shares

Αντίθετα, η χθεσινή παραδοχή του ότι από το καλοκαίρι εργάζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δει τον Μάιο πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ είναι υπόθεση που αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Τον Ολυμπιακό γιατί η χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα  στον ΟΦΗ και η δική του θλιβερή παρουσία το Σάββατο στο Περιστέρι , δίνουν στο δικέφαλο το δικαίωμα της αμφισβήτησης της κυριαρχίας του και τον Παναθηναϊκό γιατί πέρυσι υπερκέρασε τους Θεσσαλονικείς και στο πρωτάθλημα, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου.

Κι ενώ το «ερχόμαστε» είναι από πέρυσι σύνθημα της ΑΕΚ, από χθες το έχει. σφετεριστεί κατά κάποιο τρόπο ο ΠΑΟΚ, που μέσω του Άγγελου Αναστασιάδη έκανε λόγο για πρωτάθλημα τον Μάιο.

Θεωρώ αρκετά διαφορετική την συζήτηση για την διεκδίκηση πραγμάτων στο ποδόσφαιρο όταν αυτή γίνεται μεταξύ παραγόντων και εντελώς άλλη όταν γίνεται από τους προπονητές.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφερε πέρυσι στον ΠΑΟΚ τον Στέφενς, αλλά την κουβέντα για πρωτάθλημα δεν την άνοιξε ο Ολλανδός προπονητής. Το έκανε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Αυτός δηλαδή, που γνωρίζει το ποδόσφαιρο λιγότερο από τον προπονητή. Χθες όμως, τα πράγματα στον ΠΑΟΚ διαφοροποιήθηκαν.

Χωρίς ο Σαββίδης να έχει πει λέξη για πρωτάθλημα, η συζήτηση για την κατάκτησή του άνοιξε από τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Αναστασιάδη.

Τα πράγματα λοιπόν, για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό γίνονται σοβαρά για ένα και μόνο λόγο. Γιατί το γάντι τους το πέταξε ο άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα του καλύτερα από άλλον κι όχι αυτός που απλά την χρηματοδοτεί.

Ο παράγοντας που πληρώνει την ομάδα εκφράζει συνήθως την επιθυμία του και την ευχή του για κάτι καλό. Ο προπονητής που δουλεύει καθημερινά και την παρατάσσει στο γήπεδο την γνωρίζει καλύτερα.

Κι ο Αναστασιάδης δεν είναι χθεσινός για να κάνει κουβέντα για πρωτάθλημα. Πιστεύει στο υλικό και στη δουλειά του και προκαλεί τους αντιπάλους του και κυρίως τον Ολυμπιακό.

Και φυσικά τι καλύτερο για όλους εμάς από το προσεχές δείγμα γραφής μεταξύ των δύο αντιπάλων την προσεχή Κυριακή στο Φάληρο.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 20.30 από τα κανάλια Novasports. Για να διαπιστώσουμε το βάσιμο των λεγομένων του Αναστασιάδη, αλλά και αν ο Μίτσελ είναι σε θέση να σηκώσει το γάντι που το έριξε ο Άγγελος. 
Γράψτε το σχόλιο σας...