Ιβάν ήταν μόνο 300, να η ευκαιρία!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
05/05/2014 • 08:21
Ιβάν ήταν μόνο 300, να η ευκαιρία!
  • shares
Ο Ιβάν Σαββίδης κι ο Γιάννης Αλαφούζος κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν κοντά τον κόσμο των δύο ομάδων.
Ξεκίνησαν την άτυπη συμμαχία τους σε επίπεδο δηλώσεων κατά της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνέχισαν με τη συμφωνία για το τελικό του κυπέλλου και πίεσαν για περισσότερα εισιτήρια και στις δύο ομάδες. Μέχρι που έκαναν και κοινή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κι ενώ ο Παναθηναϊκός γνώριζε την ποινή «κεκλεισμένων των θυρών» που επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ και άρα δεν θα μπορούσε να στείλει τους φιλάθλους του στην Τούμπα στα πλέη-οφ, αποδέχθηκε την μετακίνηση περίπου 300 οπαδών του δικεφάλου, με την υπόσχεση ότι θα γίνει το ίδιο στο νέο πρωτάθλημα.

Μόνο που οι 300 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο αποδείχτηκαν πιο αποφασισμένοι κι από τους 300 του Λεωνίδα και της επικής ταινίας του Χόλιγουντ κι έκαναν μπάχαλο το ματς των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό λοιπόν, να θεωρούνται υπότροποι για τα τελευταία γεγονότα, οι δύο ομάδες είναι τυλιγμένες σε μία κόλλα χαρτί και απειλούνται με βαριές καμπάνες.

Οι διοικήσεις Αλαφούζου και Σαββίδη είδαν την εμπιστοσύνη τους να προδίδεται σε βαθμό που είναι άγνωστο αν θα επιχειρήσουν και στο μέλλον αντίστοιχη προσέγγιση.

Άλλωστε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, με το που εισέπραξε την αρνητική απάντηση των οργανωμένων για τη συμμετοχή τους στο ΔΣ της ΠΑΕ θα έπρεπε να είχε ήδη... πονηρευτεί για κάποια πράγματα.

Από την άλλη, έχει πια και μια ευκαιρία που φαντάζει δύσκολο να του παρουσιαστεί και πάλι σύντομα. Όταν έχεις να διαθέσεις μόλις 300 εισιτήρια κι όχι 23.000 όπως στον τελικό, οφείλεις να γνωρίζεις ΑΚΡΙΒΩΣ σε ποιους τα διαθέτεις.
Οπότε είναι μάλλον εύκολο για σένα να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε επίπεδο πελατών, αν έχεις τη θέληση να το πράξεις.
Κόβεις το γήπεδο σε αυτούς τους 300 και αναζητάς τον υγιή φίλαθλο, τον οικογενειάρχη, αυτόν που θα σεβαστεί τα εκατομμύρια που ξοδεύεις για να χτίσεις κάτι μεγάλο.

Αν αναζητήσεις και πάλι άλλοθι, δείχνοντας ανοχή, το πιθανότερο είναι το οικοδόμημά σου να γκρεμιστεί όχι από 300, αλλά από 30.   
Γράψτε το σχόλιο σας...