Ατρόμητος, αν είναι σε όλα νοικοκύρης!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
20/02/2014 • 08:08
Ατρόμητος, αν είναι σε όλα νοικοκύρης!
  • shares
Το ίδιο ισχύει και για τον πρόεδρο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου της πετρελαϊκής εταιρείας που του ανήκει, ενεπλάκη από χθες σε μια υπόθεση που θα ερευνηθεί από τη δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ιδιαιτέρως σκληρή για τον τον κ. Σπανό, ο οποίος από την πλευρά του χαρακτηρίζει «έωλες» και «αστήριχτες» τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Το τι ακριβώς κάνει στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο Γιώργος Σπανός το ξέρει ο ίδιος και οι συνεργάτες του.
Για όσα έχει πετύχει όμως, στο ποδόσφαιρο με τον Ατρόμητο το γνωρίζουν (και το αναγνωρίζουν) όχι μόνο οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου, αλλά και όσοι ασχολούνται έστω και λίγο με το άθλημα.

Ο Ατρόμητος είναι μία από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες του πρωταθλήματος, χωρίς τις εκκρεμότητες που... στοιχειώνουν τις περισσότερες ομάδες της Λίγκας και με σταθερή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι στον κύκλο των ποδοσφαιριστών και των προπονητών υπάρχει η αίσθηση ότι «είναι καλύτερα να υπογράψει κάποιος ακόμα κι ένα εξάμηνο συμβόλαιο στον Ατρόμητο και να ξέρει ότι θα πληρωθεί, παρά ένα διετές σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να κάνει μήνες να δει το χρώμα του χρήματος».

Για τον Ατρόμητο, λοιπόν -σε πρώτο πλάνο- και για το ποδόσφαιρο κατ΄ επέκταση, η εμπλοκή του Γιώργου Σπανού με το χώρο κρίνεται θετική.

Από την άλλη, αν οι αρχές αποδείξουν την εμπλοκή του σε παράνομες δραστηριότητες, η δικαιοσύνη θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις της και η συνέχεια θα δείξει κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν και τον Ατρόμητο.

Είναι γεγονός πάντως, ότι στις εποχές που ζούμε η καχυποψία χτυπάει κόκκινο για τα πάντα.

Τις περισσότερες φορές όχι άδικα, καθώς οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν για ένα δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος, το οποίο δημιουργήθηκε πρωτίστως επειδή το ίδιο το κράτος δεν φρόντισε να κάνει τη δουλειά του σωστά, με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του να σφυρίζουν αδιάφορα σε ένα κάρο περιπτώσεις που δεν αφορούσαν και τίποτα... ψιλοδουλίτσες, αλλά υποθέσεις εκατομμυρίων!

Και μέσα σε αυτό το κλίμα ο Γιώργος Σπανός καλείται να αποδείξει ότι είναι νοικοκύρης σε όλα του, όπως στον Ατρόμητο.
Γράψτε το σχόλιο σας...