Χωρίς την τρέλα του Λίνεν τί;

0
Δημήτρης Παπανικολάου
28/02/2013 • 08:15
Χωρίς την τρέλα του Λίνεν τί;
  • shares

Περίεργο; Απρόβλεπτο; Απροσδόκητο; Κάθε άλλο. Απολύτως φυσιολογικό λέω εγώ. Διότι δεν μπορεί κανείς να πιστεύει ότι ευθύνονται είτε ο Λίνεν, είτε οι ποδοσφαιριστές για το κλίμα που δημιουργηθηκε λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ σχεδόν από το ξεκίνημα της εφετινής περιόδου μοιάζει να λειτουργεί ως ερασιτεχνικό σωματείο. Λάθος. Η διοίκηση ενός ερασιτεχνικού σωματείου είναι πιθανό να μπορούσε να επιβάλει τους στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας ενός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η διοίκηση Δημητρέλου αδυνατεί να το κάνει. Η ΑΕΚ ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί εδώ και μήνες. Η αδιαφορία των μετόχων της και η τραγική οικονομική της κατάσταση την οδήγησαν ως εδώ κι όχι ο Κατίδης, ο Μπουγαϊδης και ο Λίνεν.

Το αντίθετο μάλιστα. Χωρίς την ωραία τρέλα που κουβαλάει ο Λίνεν και χωρίς το πάθος που βγάζουν ο Μπουγαϊδης κι ο Κατίδης η ΑΕΚ μπορεί ήταν ήδη στη θέση της Κέρκυρας, που είναι μια πιο νοικοκυρεμένη ομάδα από την ΑΕΚ.

Σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας έχουν απομείνει μόνο ένας πεισματάρης Γερμανός προπονητής, οι 36 ηρωικοί ποδοσφαιριστές της και οι πιστοί φίλοι της. Όλοι με τα ελαττώματά τους. Κανένας δεν είναι τέλειος άλλωστε.

Της λείπουν οι κανονικοί μέτοχοι που θα έπρεπε θεωρητικά να υπάρχουν σε κάθε εταιρεία, πολλά εκατομμύρια ευρώ και περίπου άλλοι 6 με 8 βαθμούς για να αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Και το τελευταίο μπορεί να το καταφέρουν μαζί ο Λίνεν και οι παίκτες. Όσο πιο σύντομα το αντιληφθούν, τόσο το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της ομάδας. Γιατί ο Λίνεν ότι ρίσκα ήταν να πάρει, τα πήρε. Κι έχει να χάσει τα λιγότερα απ΄ όλους!   

Γράψτε το σχόλιο σας...