Κέρδισε μια μάχη, έχει μπροστά της πόλεμο!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
29/10/2012 • 01:05
Κέρδισε μια μάχη, έχει μπροστά της πόλεμο!
  • shares

Ταυτόχρονα έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Ένωσης που σκόραρε στην μεγάλη κατηγορία. Σε ηλικία 17 ετών και 54 ημερών.
 
Φυσικά και η ΑΕΚ δεν κέρδισε ακόμα τον... πόλεμο! Μια μάχη κέρδισε με την «Ταξιαρχία» ενός κανονικού προπονητή, όπως ο Έβαλντ Λίνεν, αλλά δεν είχε δα απέναντί της και καμιά... Μεραρχία.
 
Τον Πλατανιά είχε, που μπορεί να χαρακτηριστεί –και πάλι στη στρατιωτική ορολογία- ως απλή «Μονάδα» που διοικείται από τον καλό «Ταγματάρχη» Γιάννη Χατζηνικολάου.
 
Όπως και να έχουν όμως, τα πράγματα ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε την εβδομάδα της ΑΕΚ εξαιρετική ενδιαφέρουσα, αφού επίκειται το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ.
 
Δηλαδή η «Ταξιαρχία» του Λίνεν κόντρα στη «Μεραρχία» του Φερέιρα, μια και ο Παναθηναϊκός, βαθμολογικά είναι πάνω από την ΑΕΚ.
 
Με την μεγάλη πρόκληση να έρχεται δύο αγωνιστικές αργότερα στο άλλο ντέρμπι με την «Στρατιά» του Ζαρντίμ, τον Ολυμπιακό.
 
Αν ο Φούντας δεν είχε βάλει την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού, η ΑΕΚ ίσως και να έφτανε ως την 11η αγωνιστική με μόλις 2 βαθμούς.
 
Σήμερα είναι στους 5, δεν έχει λύσει κανένα από τα προβλήματά της, αλλά όπως και να το κάνουμε το κλίμα στα αποδυτήρια αλλάζει προς το καλύτερο. Βελτιώνεται, όπως άλλωστε και στην εξέδρα.
 
Οι παίκτες αρχίζουν να πιστεύουν στις δυνατότητές τους και κυρίως στη δουλειά του προπονητή τους.
 
Αποκτά λοιπόν, νόημα η εβδομάδα όλων στα Σπάτα, πονοκεφαλιάζει και ο Φερέιρα γιατί θα αντιμετωπίσει μια ΑΕΚ με άλλη ψυχολογία και αρχίζει να... ζεστένεται και το πρωτάθλημα, αφού με μια καλύτερη Ένωση αλλάζει και η εικόνα της Σούπερ Λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας...