Η σεζόν των σέντερ-φορ και η ΑΕΚ

0
Δημήτρης Παπανικολάου
22/10/2012 • 01:25
Η σεζόν των σέντερ-φορ και η ΑΕΚ
  • shares

 
 
Για παράδειγμα ο Τζιμπούρ μετράει με τον Ολυμπιακό 8 γκολ, ο Αθανασιάδης με τον ΠΑΟΚ 5 κι άλλα τόσα ο Περόνε με τον Αστέρα, ενώ στα 3 γκολ είναι ο Αγκάνθο (ʼρης) και ο Μαρκόφσκι (Ξάνθη).
 
Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα είναι στις πρώτες θέσεις, ενώ αντίθετα ʼρης και Ξάνθη δεν διάγουν και τις καλύτερες των περιόδων τους. Γιατί; Γιατί δεν υποστηρίζονται ιδιαίτερα από την υπόλοιπη ομάδα.
 
Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος που δεν διαθέτουν κλασικούς σέντερ-φορ βρίσκονται καθηλωμένοι στη βαθμολογία. Οι πράσινοι δεν μπορούν να κερδίσουν παιχνίδι εντός έδρας, ενώ ο Ατρόμητος με το που επέστρεψε ο Μήτρογλου στον Ολυμπιακό... ξέχασε να σκοράρει!
 
Η ΑΕΚ τώρα αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο από μόνη της. Μιλάμε για την ομάδα που έχει Γερμανό προπονητή και με το καλημέρα άρχισε να παίζει… κατενάτσιο.
 
Βεβαίως αυτό τουλάχιστον το έκανε καλά στην Τούμπα. Το έκανε με πλάνο που τηρήθηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αλλά δυστυχώς δεν διαθέτει επιθετικό που να βλέπει δίχτυα.
 
Έτσι έχει φτάσει στο σημείο να χάνει όλα τα ματς με ένα γκολ διαφορά χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Τα 3 γκολ που έχει πετύχει στην επίθεση αποτελούν αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της.
 
Τι μπορεί να κάνει στη συνέχεια ο Λίνεν; Να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά την άμυνά του, αλλά και να βρει μια λύση στο σκοράρισμα. Αν στα υπόλοιπα ματς η ΑΕΚ συνεχίσει να δέχεται από ένα γκολ χωρίς να το ανταποδίδει, θεωρείται δεδομένο ότι ΔΕΝ σώζει την κατηγορία.
 
Αν αρχίσει να βάζει τουλάχιστον ένα γκολ, είναι πολύ πιθανό να έχει μια συγκομιδή ικανή να τι δώσει περισσότερους από 25 βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση η όποια επένδυση των Βιντιάδη και Χάρις (αλήθεια που χάθηκαν αυτά τα παιδιά;) πρέπει να έχει άλλου είδους στόχευση.

Γράψτε το σχόλιο σας...