Τα 7 + και - της πρεμιέρας

0
Δημήτρης Παπανικολάου
27/08/2012 • 13:43
Τα 7 + και - της πρεμιέρας
  • shares

Η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε Λιβαδειά και Βέροια, αντίστοιχα, κατά την οποία δεν έγινε τίποτα σοβαρό στις δύο πόλεις που φιλοξένησαν περίπου 3.000 άτομα καθεμία.
 
Η μεγάλη προσπάθεια των παιδιών της ΑΕΚ που καλούνται να γίνουν άντρες πριν από την ώρα τους. Με την στήριξη του κόσμου πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν.
 
Η πολύ καλή παρουσία των νεοφώτιστων Πλατανιά, Πανθρακικού και Βέροιας, που έδειξαν ότι δεν θα είναι εύκολη λεία για τις πιο παλιές ομάδες της κατηγορίας.
 
Η εξαιρετική παρουσία του Βύντρα και η επιστροφή του Σεϊταρίδη στη δράση, χωρίς να χαρακτηρίζεται από αδιαφορία.
 
Η μεγάλη ποιότητα που βγάζει ο Αριέλ Ιμπαγάσα και οι όμορφες στιγμές που μπορεί να μας προσφέρει μόλις συνδυαστεί καλύτερα με τον Πάουλο Μασάντο.
 
Η… ερωτική σχέση του Στέφανου Αθανασιάδη με το γκολ, καθώς σκόραρε το 5ο τέρμα του από την αρχή των υποχρεώσεών του με τον ΠΑΟΚ.
 
Η δήλωση του Σάκη Τσιώλη για τον απαραίτητο σεβασμό όλων στην ΑΕΚ, μερικά μόλις λεπτά μετά τη νίκη του Αστέρα στο ΟΑΚΑ.
 
Στα αρνητικά καταγράφονται:
 
Η επίθεση που δέχθηκαν τα λεωφορεία των οπαδών του Ολυμπιακού στην Εγνατία. Κάποιοι είναι τραγικά αμετανόητοι!
 
Τα πολλά λάθη των τερματοφυλάκων. Κωνσταντόπουλος, Κάρολ, Δασκαλάκης και Αναστασόπουλος «συνέβαλαν» στο να σημειωθούν τα 5 από τα 8 γκολ του Σαββατοκύριακου.
 
Τα λίγα εισιτήρια που κόπηκαν σε Κέρκυρα (676) και Γιάννινα (956). Η περιφέρεια πρέπει να μάθει να στηρίζει τις ομάδες που την εκπροσωπούν περισσότερο απ΄ ότι συμβαίνει με τις ομάδες των αστικών κέντρων.
 
Η κακή κατάσταση κάποιων βοηθών διαιτητών. Σταμάτησαν οι διαμαρτυρίες για τους διαιτητές και τα βλέμματα όλων στρέφονται πια στους… πλαϊνούς.
 
Ο άθλιος αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου της Βέροιας.
 
Η προσπάθεια των μεγάλων ομάδων (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ) να επιβεβαιώσουν το τίτλο των φαβορί στους αγώνες τους, κάτι που συνέβη μόνο κατά διαστήματα.
 
Ο χαρτοπόλεμος με τις ανακοινώσεις των «αιωνίων». Το τελευταίο που χρειάζεται το ήδη πληγωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το… ξύσιμο κάθε πληγής του (πριν αυτή κλείσει) για ψήλου πήδημα!
 
Καλή σεζόν σε όλους!

Γράψτε το σχόλιο σας...