Η μπάλα στο... αράουτ!

0
Δημήτρης Παπανικολάου
30/07/2012 • 01:25
Η μπάλα στο... αράουτ!
  • shares

Ο Ιούλιος μπαίνει αύριο στην τελευταία ημέρα του και στις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας κάποιοι συνεχίζουν να πετούν την μπάλα... αράουτ!
Κι αν στον νταμπλούχο Ολυμπιακό πιστεύουν ότι ο Φέισα με τον Μανιάτη μπορούν να βγάλουν ολόκληρη τη σεζόν (πάνω από 40 ματς), με τον Μοντεστό να προσφέρει κάποιες λύσεις στην ίδια θέση, στον Παναθηναϊκό οφείλουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα τη θέση τους απέναντι στον Καραγκούνη.

Ο Γιώργος δεν είναι μια τυχαία περίπτωση. Και δεν είναι μόνο ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής γέννημα-θρέμα της Παιανίας. Γνωρίζει κάθε γωνιά του προπονητικού κέντρου των πρασίνων και αποτελεί τη σημαία της σύγχρονης εποχής του τριφυλιού.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Φερέιρα δεν έχει τον Καραγκούνη στα πλάνα του. Μπορεί να τον θεωρεί παίκτη του 20λεπτου ή του μισάωρου και μόνο όταν έρθουν τα... δύσκολα στον αγώνα.

Όταν όμως οι αγώνες με την Μάδεργουελ θεωρούνται οι πλέον κρίσιμοι για την πορεία του ΠΑΟ στο υπόλοιπο της περιόδου και ο Καραγκούνης δεν είναι δηλωμένος στην ΟΥΕΦΑ, τότε οι πράσινοι του έχουν πει «αντίο» και μάλλον παίζουν «κρυφτό» μαζί του, αρνούμενοι να παραδεχτούν ότι η συμπεριφορά τους δεν είναι η ενδεδειγμένη.
Το καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα ήταν να υπάρξει μια ξεκάθαρη και έντιμη στάση άμεσα για να μπορέσει και ο Καραγκούνης να κάνει τα πλάνα του για την επόμενη διετία, έχοντας στο μυαλό του το Μουντιάλ του 2014.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη, οι έως τώρα συζητήσεις αφορούν την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και την οργάνωση του παιχνιδιού με έναν πολυσύνθετο παίκτη που θα παίζει πίσω από τον επιθετικό και πλάγια.

Συγγνώμη, αλλά παίκτες γι αυτή τη θέση ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετούς. Αντίθετα έχει μεγάλη ανάγκη από έναν «Ορμπάιθ» κι αν δεν τον αποκτήσει, θα το βρει μπροστά του στην πορεία των προσπάθειών του (κυρίως στην Ευρώπη).

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν μέσα στην εβδομάδα. Ο Ζαρντίμ θα ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ ο Παναθηναϊκός αν και η προτεραιότητά του είναι το ματς της Σκωτίας, οφείλει μια καθαρή απάντηση στον Καραγκούνη.       

Γράψτε το σχόλιο σας...