Η σάμπα του Ναπολεόνι

0
Αποστόλης Λάμπος
21/05/2013 • 08:22
Η σάμπα του Ναπολεόνι
  • shares

Το γκολ στην Τρίπολη ήταν μόνο η αρχή. Το είχε ανάγκη για να ξεμπουκώσει, καθώς φέτος δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του και δεν ήταν εύκολο να πιάσει τα γνωστά υψηλά στάνταρ απόδοσής του. Μάλιστα ήταν σαν να το περίμενε, καθώς το χορευτικό "σάμπα" που έκανε μετά το γκολ, το είχε δουλέψει πριν την προθέρμανση με δάσκαλους τους Σουμπίνιο και Μπρίτο, ενώ από κοντά ήταν κι ο Ιγκλέσιας.

Από την ώρα που η μπάλα βρέθηκε μπροστά του σαν "ξερολούκουμο" ήξερε τί να κάνει. Χωρίς υπεκφυγές. Το υπέροχο γκολ του δεν συνδυάστηκε και με το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά όπως ο ίδιος επιφυλάχθηκε μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της NOVA, θα προσπαθήσει να πετύχει ξανά γκολ που θα συνδυαστούν με νίκες.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι, σαν άλλος Ναπολέων, μπορεί να πάρει τον Ατρόμητο από το χέρι και να τον οδηγήσει εκ του ασφαλούς στην επόμενη μέρα. Μπορεί πάνω του να στηριχτεί η ομάδα της επόμενης περιόδου. ʼλλωστε ο Γιώργος Σπανός δεν του έκανε τυχαία συμβόλαιο δυόμιση χρόνων. Η αίσθηση του γκολ, ο τρόπος που ζει ένα παιχνίδι, το ήθος του και οι κινήσεις του εντός των τεσσάρων γραμμών τον βοηθούν να ξεχωρίζει. Και στο Περιστέρι έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ξέρουν να αναγνωρίζουν το ταλέντο, το συνδυαζόμενο με ήθος.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/07/2019 • 08:13

Άμεση απειλή για Γκενκ, Ελσίνκι και Νταντί

Στον τελικό του Βελγικού Σούπερ Καπ η Γκενκ αντιμετωπίζει την Μέχελεν η οποία ως τώρα στα φιλικά παιχνίδια έδειξε καλά στοιχεία και προπάντων ικανόητητα στο γκολ. Δύσκολη αποστολή στην έδρα της πρωτοπόρου Ίλβες έχει η Ελσίνκι ενώ η Λάχτι μπορεί το κάτι παραπάνω στην Βάασα