Η εποχή των... Μιλίνκοβιτς

Μια οικογενειακή υπόθεση που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Η κόντρα των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην αιώνια πόλη είχε νικητή και μια αθλητική οικογένεια καμαρώνει για τα παιδιά της.
0
'Αγγελος Στυλιάδης
04/11/2018 • 16:13
Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς
  • shares
Μια οικογενειακή υπόθεση που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Η κόντρα των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην αιώνια πόλη είχε νικητή και μια αθλητική οικογένεια καμαρώνει για τα παιδιά της.

Αμφότεροι είχαν την ίδια εκκίνηση. Η διαδρομή προφανώς και είναι διαφορετική. Σε αυτό το σημείο της πάντως είναι αν μη τι άλλο στην ίδια χώρα...

Η Βοϊβοντίνα αποτέλεσε το πρώτο ποδοσφαιρικό σπίτι τόσο του Σεργκέι, όσο και του Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Η ηλικιακή διαφορά τους είναι μόλις 2 έτη. Ο Σεργκέι διαπρέπει στη μεσαία γραμμή της Λάτσιο, ο Βάνια στην εστία της ΣΠΑΛ όπου αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο.

Μετά τις κοινές διαδρομές τους στις μικρές Εθνικές ομάδες της Σερβίας, είναι αυτή την εποχή πολίτες της Ιταλίας. με διαφορετικές οικογένειες και προφανώς άλλους στόχους. 

Η ποδοσφαιρική τους κόντρα αυτή την Κυριακή στο παιχνίδι Λάτσιο-ΣΠΑΛ έβγαλε νικητή τον μεγαλύτερο κατά δύο χρόνια Σεργκέι, αφού η Λάτσιο δυσκολότερα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε τους βαθμούς.

Η προσωπική κόντρα δεν κέντρισε το ενδιαφέρον αφού στη μοναδική στιγμή που επιχείρησε ο Σεργκέι να απειλήσει τον αδερφό του και αντίπαλο τερματοφύλακα, φρόντισε να παρέμβει αμυνόμενος και να μην αφήσει τη δουλειά στον Βάνια. Το χαμόγελο του Σεργκέι που θα είχε να... το λέει στον αδερφό του, ήταν... όλα τα λεφτά, στο πλάνο του Ιταλού σκηνοθέτη.

Ο πατέρας της οικογένειας, Νίκολα, ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έπαιζε μέσος. Η μητέρα της οικογένειας, Μιλάνα, έπαιζε μπάσκετ. Τα δύο παιδιά της οικογένειας διαπρέπουν σε υψηλότατο επίπεδο εξελίσσοντας ακόμη περισσότερο όσα προσπάθησαν οι γονείς. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/08/2019 • 08:23

Ποιοτικό προβάδισμα για Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και Λοριάν (video)

Προβάδισμα νίκης μέσα από ορατά εμπόδια έχουν ως φιλοξενούμενες η Ντόρτμουντ, η Ίλβες και η Σεβίλλη. Ως αουτσάϊντερ παίζουν Άντερλεχτ και Χόμπρο περισσότερο λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών τους όχι λόγω της αξίας των αντιπάλων τους