Ο Εμπαπέ στο χθεσινό ντέρμπι
  Το γήπεδο της Τούμπας
  Κωστής Μπότσαρης
  29/10/2018 • 12:41

  Να κλείσει την (κακή) παρένθεση

  Ο Κωστής Μπότσαρης γράφει στο προσωπικό του blog για την αποψινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, τα υπάρχοντα δεδομένα, τις ιδιαιτερότητες και τα σημεία που πρέπει να προσεχθούν από την πλευρά του "Δικεφάλου" προκειμένου να αξιοποιήσει τη σημαντική ευκαιρία που του δίνεται να περάσει μόνος πρώτος στη βαθμολογία αν επικρατήσει ...

   Οι παίκτες της ΑΕΚ

   Η... λάτιν ΑΕΚ αρέσει πολύ

   Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για την τεσσάρα της ΑΕΚ επί του Άρη σε ρυθμό... ρελαντί, το προβληματικό πρώτο ημίχρονο, αλλά και τους Λατίνους που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

   Οι παίκτες του Ολυμπιακού
   Νίκος Γαβαλάς
   29/10/2018 • 08:07

   Με την ίδια νοοτροπία

   Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις ιδιαιτερότητες και τη σημασία του αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 19.30 στο Καραϊσκάκη (novasports2HD).

    Mega
    Η ομάδα του Παναθηναϊκού
    Νίκος Τζουάννης
    28/10/2018 • 08:25

    Γιατί να ...φοβηθούν στην Τούμπα;

    Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το σημαντικό ματς της Τούμπας και το "no fear" των "μπέμπηδων του Δώνη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

     Οι ευκαιρίες και ο μονόδρομος

     Οι ευκαιρίες και ο μονόδρομος

     Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει για τους παίκτες της ΑΕΚ που θα πρέπει να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν, αλλά και τη νίκη με τον Άρη που αποτελεί μονόδρομο για την Ένωση.

      Η Ελλάδα στο Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σαν σήμερα πριν από 78 χρόνια

      “Λοιπόν, αγαπητέ μου έχουμε πόλεμο!»

      Ο Αποστόλης Νταλούκας καταγράφει από μια δικιά του οπτική γωνία- όπως την βίωσαν και την μετέφεραν οι δύο παππούδες του – την έναρξη (και την πορεία) του Β’ παγκοσμίου πολέμου όπως την τιμά κάθε χρόνο τέτοια η Ελλάδα…

       CLEAR FILTERS