Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Άστριτ Αϊντάρεβιτς.

Γυάλιζε το μάτι του

Ο Μανώλης Βογιατζάκης γράφει στο blog του για τις πρώτες εντυπώσεις από τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, πριν ακόμα τον δει με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά και για τον προγραμματισμό της ΑΕΚ.

  Ο Όσκαρ Καρντόσο
  Νίκος Γαβαλάς
  13/12/2016 • 08:25

  Έπνιξε στη λίμνη την κατάρα

  Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 2-0 του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα και τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα.

  Οι παίκτες του ΠΑΟΚ
  Κωστής Μπότσαρης
  13/12/2016 • 08:18
  Ο Πάουλο Μπέντο
  Οι παίκτες του Πανιωνίου

  Όσα δεν καταλαβαίνω

  Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΑΟΚ και τη νευρικότητα, που παρουσίασαν οι παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

  Ο Γιώργος Κορακάκης
  Αποστόλης Λάμπος
  12/12/2016 • 08:25

  Διαγώνισμα χωρίς τα «sos»

  Ο «διαβαστερός» Γιώργος Κορακάκης παρουσίασε για μια ακόμα φορά ένα αξιόμαχο σύνολο χωρίς όμως να έχει τα απαραίτητα «sos» για να αριστεύσει και σε αυτό το διαγώνισμα. Αναλύει ο Αποστόλης Λάμπος.

  Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  Νίκος Τζουάννης
  12/12/2016 • 08:17

  Όταν κάνεις ΚΑΛΑ τα βασικά...

  Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 1-0 του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο και την απόδοση της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

  Ο Μαρίνος Ουζουνίδης

  Κι αν (του) το πάρει ο Μαρίνος;

  Ο Δημήτρης Παπανικολάου γράφει στο προσωπικό του blog για τη δεύτερη νίκη του Μαρίνου Ουζουνίδη στο εφετινό πρωτάθλημα και την εικόνα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο.

  CLEAR FILTERS