Σε ελεύθερη πτώση...
Νίκος Τζουάννης
20/04/2015 • 08:41

Σε ελεύθερη πτώση...

Εκεί που ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στα ...ουράνια πριν από λίγες αγωνιστικές, με εξαιρετικό σερί στο πρωτάθλημα, ελκυστικό ποδόσφαιρο και νίκες επί σημαντικών αντιπάλων, άρχισε μια - ανεξήγητη- ελεύθερη πτώση και οι Πράσινοι δεν έχουν βρει ακόμα το ...αλεξίπτωτο που θα τους σώσει.

  Η ουρά έκανε τη διαφορά στην εφετινή Λίγκα!
   (Πρίντε)ζεις μονάχα δύο φορές
   Χρήστος Καούρης
   18/04/2015 • 08:17
   Ας μιλήσουμε για τον Νέλσον
   Χρήστος Καούρης
   17/04/2015 • 15:05

   Ας μιλήσουμε για τον Νέλσον

   O Χρήστος Καούρης απορεί με την εικόνα του Ντεμάρκους Νέλσον στα δύο παιχνίδια της Μόσχας και επισημαίνει τον κίνδυνο απαξίωσης του, εν΄ όψει των ελληνικών πλέι-οφ.

   Επανεκκίνηση στην Κομοτηνή!
   Νίκος Τζουάννης
   17/04/2015 • 08:09

   Επανεκκίνηση στην Κομοτηνή!

   Οι Πράσινοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή του πρωταθλήματος. Γέμισαν τις ...μπαταρίες τους, ηρέμησαν ψυχολογικά και δούλεψαν αρκετά πάνω στις αδυναμίες που παρουσίασαν στα τελευταία τρία παιχνίδια.

    Ο Στεφανίδης και η επιταγή

    Ο Στεφανίδης και η επιταγή

    Η αποκάλυψη του novasports.gr, σχετικά με την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Αρης, Παναγιώτη Στεφανίδη για την περιβόητη ‘’επιταγή Διούδη’’, αποτελεί ένα ακόμη τρανό παράδειγμα της εσωστρέφειας και της καχυποψίας που κατέφαγε τα σωθικά του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

    Ισπανουλική υποχώρηση
    Χρήστος Καούρης
    16/04/2015 • 13:03

    Ισπανουλική υποχώρηση

    Ο Χρήστος Καούρης γράφει για τον ατομικό αριθμό του Ολυμπιακού, συζητά το πρώτο ματς της Βαρκελώνης και χαρτογραφεί τη συνέχεια της σειράς με τους Καταλανούς.

     Έπαιξαν για την παραμονή τους, αλλά…
      CLEAR FILTERS