Νίκος Γαβαλάς
05/02/2015 • 08:15

Το +8 δεν έχει «κλειδώσει» τον τίτλο

Σύμφωνοι, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα στην κούρσα προς τον τίτλο. Όμως, το +8 από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, δώδεκα στροφές πριν από το «φινάλε», δε σημαίνει ότι παράλληλα έχει «κλειδώσει» το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας των "ερυθρόλευκων".

Κωστής Μπότσαρης
03/02/2015 • 12:17

Το «λίγο» του καθενός ένα μεγάλο «πολύ»

Δεν έχουν περάσει - ούτε - δυο μήνες από τη σφοδρή προσδοκία που είχε τότε δημιουργηθεί για τη χειμερινή, μεταγραφική περίοδο, καθώς αυτή ήταν η μοναδική δυνατότητα ενίσχυσης και κάλυψης των όποιων αγωνιστικών αδυναμιών που είχε - και - ο ΠΑΟΚ.

Αποστόλης Λάμπος
02/02/2015 • 18:04

4-3-2-1 πυρ!

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά λίγες μέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο κύπελλο σίγουρα ικανοποίησε τους ιθύνοντες της ομάδας.

Νίκος Γαβαλάς
02/02/2015 • 09:14

Στο μυαλό του Περέιρα

Ερχόμενος στον Ολυμπιακό, η μεγάλη αδυναμία που είχε εντοπίσει ο Βίτορ Περέιρα αφορούσε στην αμυντική λειτουργία της νέας του ομάδας. Αμέσως, ο Πορτογάλος επιχείρησε με τις επιλογές του να ενισχύσει την άμυνα των «ερυθρόλευκων».

Νίκος Τζουάννης
02/02/2015 • 09:10

Έτσι αντιδρούν οι μεγάλες ομάδες

Λένε ότι στο ποδόσφαιρο οι χαρές και οι λύπες πρέπει να κρατούν πέντε λεπτά... Η πίκρα και η απογοήτευση από τον πρόσφατο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας μάλλον θα κρατήσει λίγο παραπάνω για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι Πράσινοι έδειξαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ότι έχουν ακόμα ...σφυγμό και ότι μπορούν να βγουν δυνατοί από αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Στρατηγός άνεμος στη Μυτιλήνη!

Έπρέπε απ' ό,τι φαίνεται να επιστρατευτεί ακόμα και αυτός ο «στρατηγός άνεμος» για την πρώτη νίκη της Καλλονής μετά από περίπου τρεις μήνες!

CLEAR FILTERS