Το αποτύπωμα του Κάλας

Ο Αλεξ Κάλας, ήρθε, είδε και απήλθε. Εκανε τις επαφές του, γνώρισε πρόσωπα και πράγματα, έδωσε το στίγμα του, άφησε το αποτύπωμά του! Πρόκειται για ένα αποτύπωμα που διακρίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

MVP της ΑΕΚ ήταν ο Δέλλας

Αν πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έλεγε κάποιος στους φιλάθλους της Ένωσης ότι η ομάδα τους θα φύγει με ισοπαλία από το Γ. Καραϊσκάκης, το πιο πιθανό θα ήταν να μείνουν ικανοποιημένοι.

  Η ΑΕΚ έρχεται, ο Περέιρα αρχίζει να... ψάχνεται!

  Η ΑΕΚ ήθελε να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο ότι έρχεται! Και ανεξάρτητα από το αν θα πάρει τελικά ή όχι την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, ήταν στο Καραϊσκάκη καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό, που θύμισε εποχή... Μίτσελ, με παίκτες που δεν ήξεραν τι να κάνουν με την μπάλα στα πόδια τους.

  Νίκος Γαβαλάς
  12/02/2015 • 00:03

  Δεν αντέχεται τόσο rotation

  Οι ιδιαιτερότητες των δύο αγώνων με την ΑΕΚ ήταν δεδομένες από τη στιγμή που βρέθηκε στο δρόμο του Ολυμπιακού προς τον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου Ελλάδας.

   Αυτή, ναι, είναι αληθινή αγάπη!

   Την ώρα που οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης έστρωναν η κάθε μία το κόκκινο χαλί και έβγαζαν από τα ταμεία τους τα ζεστά ευρουλάκια τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αυτός έκλεινε (όχι μόνο) την πόρτα μία-μία, αλλά τα αυτιά του και τα μάτια του.

   Οι μικρομεσαίοι...

   Η κοινωνική κάστα που γεννήθηκε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του '80 και γιγαντώθηκε σε εκείνη του '90, χαρακτήρισε και τους συλλόγους που αναζητούν την ταυτότητα τους ανάμεσα στη φθορά και στην αφθαρσία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

   Αποστόλης Λάμπος
   09/02/2015 • 18:25
   Κωστής Μπότσαρης
   09/02/2015 • 08:27

   Ασπρο και ... μαύρο

   ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι 0-0 στο κατάμεστο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής. Αποτέλεσμα, το οποίο δεν μπορεί να ικανοποιεί καμία από τις δυο ομάδες αλλά πολύ περισσότερο τους γηπεδούχους.

   CLEAR FILTERS