Νίκος Γαβαλάς
17/08/2014 • 11:33

Στο μυαλό του Μίτσελ πριν από την αφετηρία

Ξέρετε τι επιχείρησε να πετύχει ο Μίτσελ, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών του (Αλκόρτα, Νικοπολίδη, Λορένθο, Ισά) στην περίοδο των μεταγραφών; Να δημιουργήσει ένα ρόστερ, από όπου θα αντλεί δύο επιλογές για κάθε θέση. Και παράλληλα, το 50% του δυναμικού να έχει τη δυνατότητα να παίζει σε δύο θέσεις.

Κωστής Μπότσαρης
17/08/2014 • 08:08

ΠΑΟΚ... υπό κατασκευή

Οπως ακριβώς επισκέπτεται κάποιος μια ιστοσελίδα που τον ενδιαφέρει και συναντά την ένδειξη «under construction» (σ.σ. υπό κατασκευή) παραπέμποντάς τον χρονικά σε μια μεταγενέστερη επίσκεψή του προκειμένου να δει τη νέα, βελτιωμένη εμφάνισή της, κάτι ανάλογο ισχύει και με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Δεκαπενταύγουστος στον πλανήτη Αρη!

Χρόνια πολλά στην καλοκαιρινή Ελλάδα! Χρόνια πολλά, επίσης, στους κατοίκους του πλανήτη Αρη, οι οποίοι 15 Αυγούστου και δεν έχουν ακόμα αποφασίσει σε ποια κατηγορία θα δηλώσουν την ομάδα τους!

  Νίκος Τζουάννης
  14/08/2014 • 08:24

  Το μυαλό στο Europa...

  Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας είναι πάντα χρήσιμα για έναν προπονητή, καθώς έχει την ευκαιρία να τεστάρει νέα πρόσωπα και διάφορα σχήματα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μια τέτοια ευκαιρία είχε και ο Γιάννης Αναστασίου στο φιλικό ματς με την Παναχαϊκή...

  Νίκος Γαβαλάς
  14/08/2014 • 08:13

  Εν αντιθέσει με τον Βαλβέρδε, ο Μίτσελ μπορεί να «ριζώσει» στον Ολυμπιακό

  Ειλικρινά, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τι ήταν σημαντικότερο για τον Ολυμπιακό: η επιστροφή του Βαλβέρδε το καλοκαίρι του 2010, ή η επίτευξη συμφωνίας με τον Μίτσελ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρόλευκων»; Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο επιλογές της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη κρίνονται απόλυτα επιτυχημένες.

  Βασίλης Δούκας
  13/08/2014 • 00:37

  Ο "ερυθρόλευκος" Αμπντούν μπορεί να κάνει τη διαφορά

  Πριν ένα χρόνο τέτοιες περίπου μέρες ο Τζαμέλ Αμπντούν σε δηλώσεις του αναπολούσε το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τον Ολυμπιακό, και φέτος ο ατζέντης του αποκάλυψε στο Novasports.gr πως ο πελάτης του θέλει να πάει στον ΠΑΟΚ.

  Αρβανιτίδης, συμφέρει

  Ο τίτλος, παραπέμπει στη διαφημιστική καμπάνια των σούπερ μάρκετς που είχε στην κατοχή του, ο τέως μεγαλομέτοχος της Βέροιας και έχω την αίσθηση πως ταιριάζει γάντι στην επικείμενη ανάμειξή του με τα διοικητικά του Αρη.

   CLEAR FILTERS