Για μια χούφτα ευρώ

Γ΄ Εθνική, λοιπόν! Ο Αρης, οδηγείται σε αυτή την κατηγορία εγκλωβισμένος από τα λάθη του, τις επιπολαιότητες των παραγόντων του, εξαιτίας της εσωστρέφειας και των προσωπικών εγωϊσμών που τον κατατρώγουν χρόνια ολόκληρα.

  Νίκος Τζουάννης
  22/08/2014 • 01:41

  Svensken ar galen (* Είναι τρελός ο Σουηδός)

  Ο τίτλος του κειμένου είναι στη μητρική γλώσσα του Μάρκους Μπεργκ, ώστε να καταλάβει και ο Σουηδός τι τραγουδούσαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης στη Λεωφόρο μετά το one-man show του επιθετικού του Τριφυλλιού.

   Το «κοινό» ρίσκο Αναστασίου και Άγγελου

   Γιάννης Αναστασίου και Άγγελος Αναστασιάδης. Οι προπονητές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ ακολούθησαν «κοινή γραμμή» λίγες ώρες πριν από τις κρίσιμες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ομάδων τους.

   Νίκος Τζουάννης
   20/08/2014 • 19:40

   Προσοχή, προσοχή, προσοχή!

   Μην σας ξεγελάει το όνομα της Μίντιλαντ και η απειρία των Δανών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρόκειται για ένα σύνολο άκρως επικίνδυνο, το οποίο μπορεί να κάνει τη ζημιά στον Παναθηναϊκό και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Γιάννης Αναστασίου και οι ποδοσφαιριστές του.

   «Ανασκαφές» τέλος. Ο Μίτσελ συνδέει τώρα το παζλ!

   Στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ τελείωσε τις... ανασκαφές του κι έχει στα χέρια του μια ομάδα «ανοιχτό βιβλίο». Δεν χρειάζεται άλλες όπως συμβαίνει στην... Αμφίπολη, όπου οι αρχαιολόγοι έχουν ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουν!

   Κωστής Μπότσαρης
   17/08/2014 • 08:08

   ΠΑΟΚ... υπό κατασκευή

   Οπως ακριβώς επισκέπτεται κάποιος μια ιστοσελίδα που τον ενδιαφέρει και συναντά την ένδειξη «under construction» (σ.σ. υπό κατασκευή) παραπέμποντάς τον χρονικά σε μια μεταγενέστερη επίσκεψή του προκειμένου να δει τη νέα, βελτιωμένη εμφάνισή της, κάτι ανάλογο ισχύει και με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

   Δεκαπενταύγουστος στον πλανήτη Αρη!

   Χρόνια πολλά στην καλοκαιρινή Ελλάδα! Χρόνια πολλά, επίσης, στους κατοίκους του πλανήτη Αρη, οι οποίοι 15 Αυγούστου και δεν έχουν ακόμα αποφασίσει σε ποια κατηγορία θα δηλώσουν την ομάδα τους!

    CLEAR FILTERS