Νίκος Γαβαλάς
26/05/2014 • 11:55

Champions League ή Europa League ο Ολυμπιακός;

Η αυλαία έπεσε στη «Γηραιά Ήπειρο». Και τώρα ανοίγει ξανά η κουβέντα αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός για διάκριση στο Champions League. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που στέκονται στο γκρουπ δυναμικότητας των «ερυθρόλευκων», θεωρώντας πως μπορεί να επηρεάσει την ευρωπαϊκή τους πορεία.

   Γιώργος Λιώρης
   25/05/2014 • 02:34

   La Decima: Η πολυτέλεια των επιλογών

   Η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε τελικά για δέκατη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο.

    Νίκος Τζουάννης
    22/05/2014 • 22:23

    Ακολουθώντας τον δρόμο της αλήθειας...

    Έμειναν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα από την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Νίκος Νταμπίζας, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έκανε με ...μαεστρία κάποιες ντρίπλες, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είπε ψέματα.

     Νίκος Γαβαλάς
     22/05/2014 • 18:03

     Κτίζοντας όνομα στον Ολυμπιακό

     Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι ελληνικές ομάδες ξόδευαν τον "ουρανό με τα άστρα" προκειμένου να φέρουν στην Ελλάδα είτε μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, είτε παίκτες με βαριά κληρονομιά... προκειμένου να πέσουν τα «τείχη» του αεροδρομίου. Τα τελευταία χρόνια άλλαξαν οι προτεραιότητες των ομάδων λόγω της οικονομικής κρίσης.

     Στήριξε το «στοίχημά» του

     Την κατάλληλη στιγμή, πριν καν επανέλθει στο προσκήνιο η προπονητολογία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε κίνηση ματ με την ανακοίνωση της παραμονής του Τραϊανού Δέλλα στην τεχνική ηγεσία.

      CLEAR FILTERS