Ενός αιώνα δάκρυα

Ο Αρης, στην πιο χαρούμενη, στην πιο σημαντική στιγμή της ιστορίας του, αποχαιρετά τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακριβώς μία ημέρα μετά τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή του, λέει «γεια», κλείνει τα μάτια και ονειρεύεται κλαίγοντας.

Κάντε το όπως ο ΠΑΟ και χωρίς ανακοινώσεις!

Ο Παναθηναϊκός δείχνει τον δρόμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έπαιξε ένα ματς επιπέδου Σούπερ Λιγκ με 6-7 παιδιά από τις ακαδημίες του κι έβγαλε πολύ τρέξιμο, μεγάλη διάθεση και πίεση από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Βασίλης Δούκας
27/03/2014 • 01:52

Πληρώνει τα λάθη του

Για ακόμα ένα παιχνίδι η άμυνα του Ολυμπιακού μοίραζε δώρα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος του και έφτασε στη νίκη.

Αποστόλης Λάμπος
24/03/2014 • 17:26

To "ατρόμητο" 4-4-2 του Παράσχου

Πολλοί γνώστες του ποδοσφαίρου τον έχουν πει μέχρι και παρωχημένο. Για μια στιγμή. Βρείτε τον δεύτερο τεχνικό στην Ελλάδα που παίζει αυτό το απαιτητικό και συνάμα επιθετικό 4-4-2 που παρουσιάζει φέτος ο Γιώργος Παράσχος και τότε πάμε πάσο.

Κωστής Μπότσαρης
23/03/2014 • 12:24

Η ιδιαιτερότητα της χρονικής στιγμής

Συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την ημέρα που αποφάσισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγάλει μια διάθεση, τουλάχιστον επιθετική, αν όχι επαναστατική, που όμοιά της - κατά το πρόσφατο παρελθόν τουλάχιστον - δύσκολα να βρεθεί.

Ακούει κανείς; Επεσε ο Αρης

Ο Αρης δύο ημέρες πριν τη γενέθλια ημερομηνία της 25ης Μαρτίου, έβαλε στην Κομοτηνή, «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες είχε για παραμονή στη Superleague. Επί της ουσίας, η μεγάλη αυτή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου παρέδωσε πνεύμα στη Θράκη. Υποβιβάστηκε.

Νίκος Τζουάννης
23/03/2014 • 10:16

Σουηδική ...εγγύηση

Ο Μπεργκ είναι αυτό που λένε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού: "value for money". Με συμβόλαιο του ...σήμερα και δίχως να παίρνει εξωπραγματικά χρήματα, ο Σουηδός επιθετικός είναι ...εγγύηση.

CLEAR FILTERS