Κωστής Μπότσαρης
  16/11/2014 • 21:58
  Αποστόλης Λάμπος
  15/11/2014 • 15:24

  Ο Ρανιέρι δεν έπρεπε να απολυθεί

  Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν έπρεπε να απολυθεί. Έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Το "ατσαλάκωτο" ιταλικό του στιλ χάθηκε κάπου ανάμεσα στον προσωπικό εγωισμό και τα απρόσωπα συμβόλαια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει πάρει αποζημιώσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία χρόνια. Ήταν γνωστό πως μπροστά στην καταστροφή που επέφερε δε θα είχε καν την ευθιξία να παραιτηθεί.

   Νίκος Γαβαλάς
   15/11/2014 • 14:03

   Ξανά στη δράση στη Μαδρίτη μετά από 17 ημέρες

   Αναμφίβολα είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αφετηρία τη δολοφονική επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο. Μέσα σε αυτό το τοπίο, κάθε προπονητής προσπαθεί να προετοιμάσει την ομάδα του με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει στα χέρια του, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να βγουν οι ομάδες στο χόρτο για δράση.

   Το ντέρμπι ουραγών και οι 38 διεθνείς του Ρανιέρι

   Μπορεί να φαντάζει υπερβολή να το γράφω και να το διαβάζει κάποιος, αλλά η ωμή πραγματικότητα λέει πως την Παρασκευή θα γίνει στο Καραϊσκάκη το ντέρμπι των... ουραγών του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

    Νίκος Τζουάννης
    11/11/2014 • 20:17

    Αναμενόμενο το διαζύγιο με Νταμπίζα

    Λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενη η λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νταμπίζα. Και όχι γιατί ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δεν έκανε καλά τη δουλειά του στο -μεγαλύτερο- διάστημα παραμονής του στο συγκεκριμένο πόστο.

    Αποστόλης Λάμπος
    11/11/2014 • 12:06

    Ένας χαμογελαστός "μαφιόζος"

    "Ρε φίλε, νιώθω καλά, αλήθεια, ίσως είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου. Νιώθω δυνατός, γρήγορος, θέλω να μαρκάρω, αλλά δεν ξέρω δεν με πάει φέτος. Αλήθεια, θέλω ένα γκολ και μετά όλα θα γίνουν."

    Γυρίστε γρήγορα σελίδα

    Απογοήτευση, σκυμμένα κεφάλια, απορία και έντονος προβληματισμός. Για το τι πήγε λάθος σ' έναν ακόμα αγώνα και ο Πανιώνιος απέτυχε να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

    CLEAR FILTERS