Και τώρα;

Μάλιστα... Τελείωσε ο Παναγόπουλος. Και τώρα; Ποιος θα «τρέξει» την ομάδα; Υπάρχει πλάνο; Ή ο Παναγόπουλος «έπιασε» στον ύπνο τους διοικούντες, αυτούς που αποφασίζουν; Ήταν κάτι που περίμεναν ή αιφνιδιάστηκαν; Ερωτήματα αρκετά. Αναπάντητα όμως. Προς το παρόν.

Νίκος Τζουάννης
05/07/2013 • 08:16

Νωρίς για συμπεράσματα

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού επί Ολλανδικού εδάφους. Ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας και αυτό το παιχνίδι έγινε περισσότερο για να ...ξεμουδιάσουν οι παίκτες του Τριφυλλιού από τις καθημερινές προπονήσεις, για να ξεφύγουν από την ρουτίνα της προετοιμασίας και να μπουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Νίκος Γαβαλάς
04/07/2013 • 08:23

  Στον ΠΑΟΚ ο Τζιμπούρ, στο λιμάνι ο Κλάους!

  Η διαρροή του πιθανού ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Ράφικ Τζιμπούρ, ακόμα κι αν αποτελεί ένα συνηθισμένο παιχνίδι μεταξύ μανατζαρέων, ανεβάζει τη χαμηλή θερμοκρασία στην οποία κινούνται φέτος οι μεταγραφές στα ύψη.

   Αποστόλης Λάμπος
   03/07/2013 • 20:00

   Value for money

   Ο Αποστόλης Λάμπος γράφει για τον Ατρόμητο του 2014 και την συμβολή του Γιάννη Αγγελόπουλου στην δημιουργία ενός ποιοτικού ρόστερ στις... πιο συμφέρουσες τιμές.

   Με 12.000 για το πρώτο χειροκρότημα!

   Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο συνοδεύτηκε από την παρουσία 12.000 και πλέον φίλων της ομάδας στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας.

   CLEAR FILTERS