Δέκα μέρες στο Πράβετς

Αυτό ήταν! Ο Αρης ολοκλήρωσε και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, επιλέγοντας τούτη τη φορά το ειδυλλιακό τοπίο της λίμνης του Πράβετς στον βουλγαρικό βορρά.

  Νίκος Γαβαλάς
  17/07/2013 • 08:15

  Ο απαιτητικός Μίτσελ

  Την όγδοη ημέρα της προετοιμασίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πήραν πάλι τα βουνά και τις λίμνες του Ζέεφελντ για να τρέξουν ή να σηκώσουν βάρη.

   Κωστής Μπότσαρης
   15/07/2013 • 08:20

   Διαγνωστικό τεστ

   Ενας ακόμη φιλικός αγώνας για τον ΠΑΟΚ, μια ακόμη δοκιμασία για την ομάδα, νέα συμπεράσματα για την τεχνική ηγεσία από αυτά που είδε και χτες. Η νίκη με 1-0 επί της αυστριακής Πάσινγκ, χάρη στην αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Βούκιτς λίγη και πολύ συγκεκριμένη σημασία έχει - την οποία αναλύσαμε στο ημερολόγιο προ ημερών – όπως λίγη είχε κι προχτεσινή ήττα. Είναι – ταπεινή μου άποψη πάντα – ξεκάθαρη η διάθεση του Χουμπ Στέβενς να διαπιστώσει τον ακριβή ρόλο που μπορεί και πρέπει να δώσει στον καθ’ έναν από τους – ομολογουμένως πολλούς – ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του από την αρχή της προετοιμασίας.

   Κωστής Μπότσαρης
   14/07/2013 • 08:31

   Πήρε ότι άξιζε

   Στον τρίτο του φιλικό αγώνα επί αυστριακού εδάφους ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα 1-0 από την τσεχική Ζνόιμο.

    Εμπρός με βήμα ταχύ

    Η εμφάνιση του Αρη, κόντρα στη Λίτεξ και το λευκό 0-0 (διότι ακόμα και στα φιλικά το αποτέλεσμα παίζει τον δικό του ρόλο), οδηγεί στο συμπέρασμα πως παρά τις πολλές ελλείψεις στο ρόστερ, αυτοί που υπάρχουν στην ομάδα, πηγαίνουν εμπρός με βήμα ταχύ!

     Κωστής Μπότσαρης
     11/07/2013 • 09:11

     Δομείται από την αρχή ψάχνοντας νέο χαρακτήρα

     Τόσο μέσα από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις όσο και από τους δυο φιλικούς αγώνες που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ θαρρώ πως το συμπέρασμα είναι κοινό: η ομάδα δομείται από την αρχή επιζητώντας νέο χαρακτήρα.

      Νίκος Τζουάννης
      11/07/2013 • 08:55
       CLEAR FILTERS