Παντελής Λώλης
11/06/2013 • 15:40

Εννέα αλήθειες για την Εθνική

Και τώρα που κάθισε κάπως η …σκόνη από τον αποκλεισμό της Εθνικής μας και από το EURO 2013 ήρθε νομίζουμε η ώρα να παραθέσουμε κάποιες αλήθειες που σίγουρα δεν θα αρέσουν σε όλους. Αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη αλήθεια…

  Νίκος Γαβαλάς
  11/06/2013 • 12:18

  Μεταγραφικές υπερβάσεις

  Γεγονός είναι πως μετά την αναφορά των Καρεμπέ και Ισά πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο καλών παικτών, άρχισαν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τους πρωταθλητές Ελλάδας σε μεταγραφικές υποθέσεις για αγορές ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας.

  Νίκος Τζουάννης
  10/06/2013 • 20:05

  Της αμύνης τα παιδιά...

  Το αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει της νέας σεζόν είναι ξεκάθαρο. Η άμυνα θα αποτελείται από Έλληνες παίκτες και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτή την επιλογή. Ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού θέλει να αποφύγει ...πειράματα με ξένους ποδοσφαιριστές, καθώς γνωρίζει ότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής.

   Αγάπη και... πονοκέφαλος διαρκείας!

   Το Ντόρτμουντ είναι η 8η σε πληθυσμό πόλη της Γερμανίας με 581.308 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2010. Κι όμως, η ομάδα της πόλης, που έφτασε να τρομάξει την Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η πρώτη ομάδα σε εισιτήρια σε ολόκληρη την Ευρώπη.

   Το δικό του παιδί

   Μετά την εποχή Φοιρού, αυτή του αείμνηστου Αλκέτα (παλαιότερα) και του Γιάννη Μιχαλήτσου, κατά διάσπαρτες περιόδους, ήρθε η ώρα για τον Αρη να εμπιστευτεί ένα δικό του παιδί. Να του δώσει τα «κλειδιά», προκειμένου να χτίσει από την αρχή και να σχεδιάσει με γνήσια κιτρινόμαυρη ματιά, την επόμενη μέρα της ομάδας. Της δικής του ομάδας.

   Βασίλης Δούκας
   08/06/2013 • 01:35
   Νίκος Γαβαλάς
   07/06/2013 • 11:28

   Οι χαφ ανεβάζουν επίπεδο

   Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητά του την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Λογικό, καθώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αποτελεί τη "ραχοκοκαλιά", τη "σπονδυλική στήλη" αν προτιμάτε κάθε ομάδας η οποία θέλει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

   CLEAR FILTERS