Νίκος Γαβαλάς
26/06/2013 • 14:20

Οι ανάγκες του Ολυμπιακού

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού τις εξελίξεις αναφορικά με την ενίσχυση των πρωταθλητών Ελλάδας απ' την αγορά του εξωτερικού.

  Από το Νεοχώρι στο Ντίσελντορφ

  Ο Γιάννης Γιαννιώτας, από πολύ νωρίς ξεκαθάρισε τα «θέλω» του. Από τη στιγμή που (ποδοσφαιρικά) πάτησε στα πόδια του και μετά, ένα πράγμα είχε μόνο στο μυαλό του. Το πώς θα καταφέρει να παίξει κάποτε στη Γερμανία. Εβλεπε Μπουτεσλίγκα, μανιωδώς! Ηξερε την κάθε έδρα, την κάθε ομάδα, κάθε τι που αφορούσε το αγαπημένο του πρωτάθλημα.

  Νίκος Γαβαλάς
  24/06/2013 • 08:16

  Quiet please... Play!

  Wimbledon 2013. Η 127η διοργάνωση του κορυφαίου τουρνουά τένις στον κόσμο αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Ιουλίου στις παρυφές του Λονδίνου. Τα κορτ με γρασίδι του All England Club θα φιλοξενήσουν τους κορυφαίους τενίστες και τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου, με την NOVA να σας προσφέρει για μία ακόμη χρονιά τη δράση απ’ το κεντρικό, καθώς και απ' τα κορτ 1 και 2, μέσα από τρία κανάλια novasports.

   Κατάρρευση αξιών και ανθρώπων!

   Οι βραζιλιάνοι γενιούνται με μια μπάλα στα πόδια! Αυτό δύσκολα μπορεί να το αμφισβητήσει κάποιος. Ποδόσφαιρο, σάμπα, καφές, Αμαζόνιος και πετρέλαιο. Αυτή είναι η Βραζιλία.

   Νίκος Τζουάννης
   23/06/2013 • 17:35

   Αδειοδοτήσεις και φάκελοι...

   Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την είδηση της μη αδειοδότησης του Παναθηναϊκού από την ΟΥΕΦΑ, δεν έχουν λυθεί αρκετές απορίες μου αναφορικά με αυτό το θέμα...

   Κωστής Μπότσαρης
   22/06/2013 • 08:08

   Ο Ιβάν Σαββίδης, οι συνεργάτες κι ο Κλιντ Ιστγουντ

   Αλλο γνώρισμα είναι η επιφυλακτικότητα, άλλο ο αρνητισμός, άλλο η έγνοια, άλλο ο εγωισμός, άλλο η διαφωνία, άλλο ο αφορισμός, άλλο …., άλλο …., άλλο κλπ. Δυστυχώς σε μια – σχετικά – μικρή κοινωνία, με την αναφορά να μην είναι καθαρά γεωγραφική αλλά κυρίως προσδιοριστική ως προς την … κοινωνία που ασχολείται με την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, οι γραμμές μεταξύ τόσο σημαντικών εννοιών αλλά κι ακόμη περισσότερο αποδεικνύονται δυσδιάκριτες.

   Βασίλης Δούκας
   21/06/2013 • 03:35

   Και χρόνος υπάρχει και στόχοι υπάρχουν

   Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρκετές φορές τους προηγούμενους μήνες είχε πει πως ό,τι πρέπει να γίνει, για την ενίσχυση του ρόστερ, θα γίνει. Η περίπτωση Βερδού φανερώνει ακριβώς τις προθέσεις του ισχυρού άνδρα των "ερυθρολεύκων".

    CLEAR FILTERS