Αξιοι, για πάντα στην ιστορία του μπάσκετ!

Όπως ακριβώς τα περιμέναμε έγιναν τα πράγματα στον τελικό της Euroleague: Ανύπαρκτος στην άμυνα ο ΟΣΦΠ; Πάρτι η Ρεάλ! Με 3ποντα όπως και όποτε ήθελε, μεταφορά της μπάλας με...διαστημική ταχύτητα, εξαιρετικές επιστροφές, αφού... κανείς δεν την "έτρεχε" και 10λεπτο στο 27-10!

  Εχει δουλειά η νέα ΚΜΑ

  Οι πρόσφατες εκλογές στην Κοινωνία Μελών Αρη και η ανάδειξη του νέου ΔΣ, σηματοδοτούν, το δίχως άλλο, μια καινούρια εποχή για τον φορέα διοίκησης της ΠΑΕ. Ή τουλάχιστον, αυτό πρέπει να συμβεί. Να γυρίσει η σελίδα και όλοι όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν σ΄ αυτό το μοντέλο να δουλέψουν, ώστε να σταματήσει η απαξίωση ενός ονείρου!

  Ο θρύλος, ο Κάρα και «το άγγιγμα του Μίδα»!

  Ναι, η Ελλάδα είναι ακόμα εδώ! Είναι όρθια και μπορεί να κατακτά κορυφές! Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα οδηγό, τον Σπανούλη, τον Παπανικολάου, τον Πρίντεζη, τον Περπέρογλου, τον Σλούκα, τον Κατσίβελη, τον Μαυροειδή, τον Γεωργάκη και τα άλλα παιδιά της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ.

   Βασίλης Δούκας
   13/05/2013 • 04:52

   Ο Βασιλιάς Δαυίδ...

   Αυτός ο Ολυμπιακός δίδαξε σε όλο τον κόσμο πως είναι οι πραγματικές ομάδες και ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι αν θέλουν να βαδίσουν στα χνάρια του και να πετύχουν κάτι σπάνιο και μοναδικό, το repeat.

    «Να τους μουρλάνουν στο στυλιάρι...»

    Λίγα είναι τα πράγματα που δεν έχουν ξεθυμάνει στις μέρες μας. Και όταν μιλάμε για τον επαγγελματικό αθλητισμό, ελάχιστα. Λίγοι χαίρονται όπως παλιά τις νίκες, τα τρόπαια, τις μετακινήσεις.

    Γι αυτούς, ούτως ή άλλως, ήταν γιορτή

    Πρωινό Σαββάτου. Αγουροξυπνημένος συναντώ τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο στο Ολυμπιακό Στάδιο για να κατηφορίσουμε στην Τρίπολη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Επρόκειτο να συναντήσουμε τους φιλόδοξους (και ονειροπόλους) φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης.

    Οι κανόνες του ποδοσφαίρου και ο τελικός του μπάσκετ

    Στο ποδόσφαιρο (πρέπει να) ισχύουν ορισμένοι κανόνες. Όπως,π.χ.,ότι όταν αμυνόμενος παίκτης σταματά την μπάλα ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ με το χέρι επί της γραμμής, πρέπει να αποβληθεί και ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι. Τελεία.

     Παντελής Λώλης
     11/05/2013 • 22:20
      CLEAR FILTERS