Τελικά δεν μπλοφάρει ο Μιλίνκοβιτς

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, είναι αποφασισμένος να ρισκάρει το βράδυ, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εδειξε όλη την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, πως πετά εκτός ενδεκάδας τους δύο Ισπανούς, Αγκάνθο και Πουλίδο. Και όχι μόνο εκτός ενδεκάδας, αλλά και εκτός αποστολής!

Χρήστος Καούρης
22/11/2013 • 14:32

Η συνταγή της παλιάς φρουράς

Πριν ακόμα αριβάρουν τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα, Νοέμβρη μήνα μετα πρώτα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια να στολίζουν την Αθήνα, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να δώσει τον πρώτο αγώνα ζωής και θανάτου.

Νίκος Τζουάννης
22/11/2013 • 10:39

Χρειάζεται διπλή προσπάθεια

Δεν είναι δα και μυστικό ότι ο Παναθηναϊκός «μεταμορφώνεται» στην έδρα του την εφετινή χρονιά. Κάτι το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεωφόρου, κάτι η μεγάλη στήριξη που έχουν οι Πράσινοι από τους οπαδούς τους και το «Απόστολος Νικολαΐδης» έγινε ένας μεγάλος σύμμαχος της νεανικής ομάδας του Γιάννη Αναστασίου και μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος...

Πάει ελεύθερος στην Τούμπα

Είναι η πρώτη φορά που ο Αρης πάει στην Τούμπα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, απαλλαγμένος και από το παραμικρό άγχος!

  Γιώργος Λιώρης
  21/11/2013 • 08:24

  Για να μην ξεχνιόμαστε...

  Ο Κατσουράνης είναι μεγάλος, αργός και δεν τρέχει πολύ. Και ο Καραγκούνης είναι μεγάλος και «βουτάει».

   Ρεχάγκελ-Σάντος, σημειώσατε διπλό

   Ξέρω, οι περισσότεροι θα πείτε ότι ο Γερμανός έκανε κάτι που πάρα πολύ δύσκολα θα κάνει όποιος και να καθίσει στον ελληνικό πάγκο,μας ανέβασε στην κορυφή της Ευρώπης το 2004 και έβαλε άπαντες "κάτω" από το όραμα, από την ιδέα της εθνικής.

     CLEAR FILTERS