Νίκος Γαβαλάς
04/10/2012 • 12:53

Δημιούργησε προσδοκίες ο Ολυμπιακός του Ζαρντίμ

Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάκτυλό μας. Πριν απ’ τη σέντρα του αγώνα στο «Εμιρέιτς», πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν να δουν τον Ολυμπιακό να παραδίδεται άνευ όρων στις ορέξεις της ʼρσεναλ, προκειμένου ν’ ασκήσουν ξανά έντονη κριτική για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και το ρόστερ των «Πειραιωτών».

Νίκος Τζουάννης
03/10/2012 • 23:55

Γιατί φεύγει ο Κατσουράνης;

Η απόφαση των διοικούντων την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να λυθεί η συνεργασία με τον - μέχρι πρότινως - αρχηγό της ομάδας και πιθανότατα τον ποιοτικότερο και εμπειρότερο ποδοσφαιριστή που διαθέτει ο σύλλογος, αρχικά σόκαρε και στην συνέχεια προκάλεσε πολλά ερωτήματα...

  Κωστής Μπότσαρης
  02/10/2012 • 00:05

  Ζητείται (αν δεν απαιτείται) υπευθυνότητα

  Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στην 5η αγωνιστική ήταν να συνεχίσει νικηφόρα αποδεικνύοντας παράλληλα τη συνεχή του βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο. Το πρώτο σκέλος επετεύχθη καθώς επικράτησε του Αρη με 4-1 δημιουργώντας ένα μίνι σερί τριών νικών αλλά το δεύτερο – που είναι και το πιο σημαντικό – επιδέχεται περαιτέρω συζήτησης. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη αρχίζει να εδραιώνει το καλό ξεκίνημα στις αναμετρήσεις. Καταβάλει συγκεκριμένη προσπάθεια με μεθοδικότητα και πολύ υπομονή να πάρει εξ αρχής την κατοχή της μπάλας, να οργανώσει επιθέσεις και να επιτεθεί με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

   Κι όμως, ήταν καλός

   Το βαρύ 4-1 της Τούμπας, για πολλούς δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Ή μήπως δεν είναι έτσι τα πράγματα; Μήπως η εν γένει εικόνα του Αρη, αδικείται απ΄ αυτά τα τέσσερα γκολ και τις εντυπώσεις που τα ακολούθησαν;

   Αντίπαλο δέος ο ΠΑΟΚ

   Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου καθίσταται ο πλέον σοβαρός αντίπαλος του Ολυμπιακού στη μάχη προς τον τίτλο. Κι αυτό γιατί δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη για τον δικέφαλο φάνηκε και στο παρελθόν ότι αποτελούσαν βαρύ φορτίο.

   CLEAR FILTERS