Κωστής Μπότσαρης
27/08/2011 • 22:15

Σαν πέρυσι...

Η μοναδική όαση του ΠΑΟΚ μέσα στα προβλήματα όλων των τελευταίων - κι όχι μόνον - ετών ήταν η αγωνιστική του παρουσία. Πάντοτε, η πλέον ουσιαστική ανάσα ή μάλλον τις περισσότερες φορές η μοναδική προερχόταν μέσα από εμφάνιση ή αποτέλεσμα. Η ομάδα, μέσα από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες καθώς είχε τέσσερις βασικούς της ποδοσφαιριστές εκτός, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στο Λβιβ με την Καρπάτι και για δεύτερη συναπτή σεζόν δηλώνει «παρών» στη φάση των ομίλων του «Europa League».

  Κωστής Μπότσαρης
  27/08/2011 • 21:00

  Σαν πέρυσι ...

  Η μοναδική όαση του ΠΑΟΚ μέσα στα προβλήματα όλων των τελευταίων – κι όχι μόνον - ετών ήταν η αγωνιστική του παρουσία.

   Μια λαμπάδα στο μπόϊ του Λεονάρντο

   Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν ...κάηκε η ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άφησε ικανοποιημένο τον κόσμο της. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη πάντως, παύει να είναι σύμπτωση. Τουλάχιστον αυτό λέει ο λαός και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Λεονάρντο.

    Νίκος Τζουάννης
    26/08/2011 • 00:00

    Πλήρωσε τα λάθη του...

    Η γλώσσα της αλήθειας είναι πικρή... Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά δίκαια και άδοξα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού η Μακάμπι Τελ Αβίβ διαχειρίστηκε καλύτερα τις δύο αναμετρήσεις. Ο Ιβανίρ και οι παίκτες του εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες και τα λάθη των Πρασίνων και πλέουν σε ...πελάγη ευτυχίας, αφήνοντας τους αντιπάλους τους να αναζητούν τα αίτια του πρόωρου αποκλεισμού.

     Πως η ΕΠΟ έχασε το αυτοδιοίκητο

     Ο ρόλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που λειτουργεί από τις αρχές του 2000, έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και όχι άδικα. Είναι η ίδια επιτροπή που επέτρεψε κατά καιρούς σε παράγοντες που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα να ασχοληθούν με τον επαγγελματικό αθλητισμό και στη συνέχεια να αφήσουν τις ομάδες στην τύχη τους και αυτή που άναψε το πράσινο φως σε συγχωνεύσεις - τέρατα μεταξύ ομάδων που ουδεμία σχέση είχαν μεταξύ τους.

      Βασίλης Δούκας
      23/08/2011 • 22:00

      Μόνο αν είναι καλύτερος...

      Το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ιντερ, όντως, ήταν το πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό και αυτό από το οποίο μπορεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

       Νίκος Τζουάννης
       23/08/2011 • 21:29

       Τίποτα δεν είναι αδύνατο...

       Η κατάσταση είναι τόσο απλή, αλλά συνάμα τόσο πολύπλοκη για το Τριφύλλι. Είτε ο Παναθηναϊκός κάνει την υπέρβαση την Πέμπτη απέναντι στην Μακάμπι και παίρνει βαθιά ανάσα, είτε ακολουθεί τη...μοίρα του αποκλεισμού και βυθίζεται ακόμα περισσότερο... Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο... Μα τίποτα...

        Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία

        Το ότι ο Αρης «καίγεται» για την απόκτηση επιθετικού εγνωσμένης αξίας και το ότι οι ημέρες της μεταγραφικής περιόδου λιγοστεύουν επικίνδυνα, δεν θα πρέπει να λαμβάνεται από κάποιους ως αδυναμία. Υποψήφιοι στόχοι, μάνατζερ και όλοι όσοι εμπλέκονται σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή (ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση), έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου επίτευξης του μεγαλύτερου deal, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των κιτρίνων σε αυτή την υπόθεση. Τα παραδείγματα πολλά και επαναλαμβανόμενα από τις αρχές του καλοκαιριού, με τελευταίο το ναυάγιο με τον Ρεντερία.

        CLEAR FILTERS