Στοίχημα είναι ο χαρακτήρας στην Ευρώπη

Μπορεί με τα ματς που δίνει ο Ολυμπιακός στο Champions Greek να είναι ανταγωνιστικός και στο Champions League; Η ερώτηση είναι ρητορική και η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο στο γήπεδο.

Υπάρχει ζωή στον Αρη!

Το 1-0 επί της Κέρκυρας, απέδειξε πως αν μη τι άλλο υπάρχει ποδοσφαιρική ζωή, στην ομάδα που λέγεται, Αρης!

Νίκος Τζουάννης
21/09/2012 • 23:49

Συνολική ευθύνη για την νύχτα ντροπής...

Εύκολος στόχος όταν έρχεται μια αποτυχία είναι πάντα ο προπονητής. Εκεί πέφτουν τα βέλη και τα …πυρά της κριτικής. Ο τεχνικός μιας ομάδας είναι υπεύθυνος για ...όλα. Και αφού είναι... κομματάκι δύσκολο να κατηγορήσεις έντεκα ποδοσφαιριστές για το ...χάλι τους, βομβαρδίζεις έναν και ...ξεμπερδεύεις. Η γνωστή λογική του ...παραλόγου.

  Επειγόντως, ένα πλάνο για το ποδόσφαιρο!

  Ας υποθέσουμε ότι η αναδιάρθρωση σε Superleague και Football League είναι από κάθε πλευρά νόμιμη, αν και υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες και αντιρρήσεις. Είναι πράγματι ΘΕΜΑ για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν θα υπάρχουν 16, 18, 20 ή 22 ομάδες στη μεγάλη κατηγορία και 21, 24 ή... 34 στη Β΄ Εθνική;

  Νίκος Τζουάννης
  19/09/2012 • 15:01

  Σημαντικό το πρώτο ευρωπαϊκό βήμα...

  Η πρόκριση από την...πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ φαίνεται για τον Παναθηναϊκό. Το ματς της πρεμιέρας στην Σλοβενία κόντρα στη Μάριμπορ είναι το πιο...βατό σε αυτή τη φάση και συνάμα το πιο κρίσιμο για την ομάδα του Φερέιρα, αφού στην συνέχεια ακολουθούν οι μεγάλες ευρωπαϊκές προκλήσεις κόντρα στα φαβορί Τότεναμ και Λάτσιο.

  Νίκος Γαβαλάς
  19/09/2012 • 13:43

  Πίστωση χρόνου στον (νέο) Ολυμπιακό

  Αναμφίβολα, ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League. Ωστόσο, θα πρέπει να προσεγγίσουμε με ψυχραιμία τα δεδομένα του αγώνα με τη Σάλκε και να μην προχωρήσουμε στην εξαγωγή βιαστικών συμπερασμάτων.

  Βασίλης Δούκας
  18/09/2012 • 02:05

  Δίδαξε αθλητικό πολιτισμό ο "Ελέ"

  Πριν λίγα χρόνια ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ως παίκτης του Ολυμπιακού είχε κερδίσει το βραβείο fair play και μάλλον θα πρέπει να του γίνει η ίδια τιμή και φέτος.

  Κωστής Μπότσαρης
  17/09/2012 • 19:29

  Δικαίωμα...

  Τελικά, υπάρχει δικαίωμα σε κάποιον, οποιονδήποτε να οικοδομήσει μια νέα ομάδα; Μη βιαστείτε ν’ απαντήσετε αν πρώτα δεν έχετε υπολογίσει το τι συνεπάγεται η κάθε απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική. Αν ναι, τότε πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν ή έστω για να είναι πιο ομαλή η σχετική, μεταβατική περίοδος απαιτείται … χρήμα, πολύ χρήμα. Ακόμη κι έτσι όμως κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται υπομονή και στήριξη, δίχως κανείς ν’ απαγορεύει την καλόπιστη κριτική.

   CLEAR FILTERS