Κωστής Μπότσαρης
29/04/2011 • 01:00

Ζήτημα εμπιστοσύνης

Τις ημέρες που διανύουμε το αγωνιστικό ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ είναι περιορισμένο και σχεδόν εξαντλείται στα νέα που προκύπτουν μέσα από την προπόνηση. Γιατί όλα τα υπόλοιπα είναι... φήμες.

  Βασίλης Δούκας
  28/04/2011 • 12:00

   Μιλήστε με νούμερα για να εκλείψει η καχυποψία

   Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια. Κατά συνέπεια η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού σχετικά με την καταβολή των χρημάτων από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στους αθλητές του συλλόγου δείχνει την καλή πρόθεση των διοικούντων, αλλά δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα.

   Νίκος Τζουάννης
   27/04/2011 • 23:00

   Ο... καυτός Μάιος

   Ο χρόνος κυλά... γρήγορα και μάλλον αποτελεί το μεγαλύτερο εχθρό του Παναθηναϊκού τη δεδομένη στιγμή.

    Νίκος Γαβαλάς
    27/04/2011 • 16:38

    Η μάχη του Ιμπαγάσα με τον Αβραάμ

    Συνήθως οι προβολείς πέφτουν πάνω σε όλους όσοι έχουν συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού μίας ομάδας. Κλασικό παράδειγμα αποτελεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

    Που είσαι ρε Τζόνσον;

    Η εν γένει συμπεριφορά και οι αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του Ραούλ Μπομπαντίγια (σε Ελλάδα και Γερμανία), κάνουν πολλούς στον Αρη να αναπολούν τον Εντι Τζόνσον, παρ' ότι κοντεύει πια ένας ολόκληρος χρόνος από τη φυγή του!

     Η ώρα της Ανάστασης για το «νόμιμο» και το «ηθικό»

     Το είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, από την Κέρκυρα που βρέθηκε για την γιορτή του Πάσχα. Ότι «ο ελληνικός λαός έχει αστείρευτες δυνάμεις» και θα ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει μπροστά του.

      CLEAR FILTERS