Λεονάρντο

Λεφτά υπάρχουν...

Ο Τούχελ ήθελε επειγόντως εξάρι-οκτάρι και ο Ενρίκε πήρε τον Παρέδες. Από τη Ζενίτ. Ο Τούχελ ήθελε μετά μανίας δημιουργικό χαφ και ο Ενρίκε πήρε τον Παρέδες.

  Γιαννακόπουλος
  Νίκος Τζουάννης
  15/06/2019 • 21:29

  Του Βοτανικού ο μάγκας

  Το κρίσιμο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού, η λύση του Βοτανικού αλλά και οι πρωτοβουλίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέσα από το blog του Νίκου Τζουάννη.

   Κερκίδα
   Χρήστος Καούρης
   15/06/2019 • 15:25

   Το χειρότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών

   Ουδείς λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ουδείς λόγος, αν θέλουμε να υπάρχει έστω μια πιθανότητα αλλαγής, βελτίωσης, αναδόμησης. Το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ ήταν από τα χειρότερα όλων των εποχών και σίγουρα το χειρότερο των τελευταίων ετών.

    O Mασάι Ουτζίρι.
    Δημήτρης Καρύδας
    15/06/2019 • 10:35

    Ράπτορς: Η φυλή του…Μασάι!

    Ο Δημήτρης Καρύδας γράφει στο προσωπικό του blog για την απίθανη ιστορία του Μασάι Ουτζίρι, του ανθρώπου που είναι πίσω από την κατάκτηση του τίτλου των Ράπτορς.

    Χρόνια πολλά!

    Χρόνια πολλά, σας ευχαριστούμε

    Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου επιστρέφει στο καλοκαίρι του 87, αναλύοντας με ρομαντική διάθεση την τεράστια επιτυχία της εθνικής μας ομάδας.

     Εθνική Ελλάδας 1987.
     Γιώργος Συρίγος
     14/06/2019 • 10:07
      Μανωλάς, Παπασταθόπουλος
       Αρμενία, πανηγυρική

       Στην εθνική δεν χωρούν εγωισμοί

       Τα αποδυτήρια είναι κάτι "ιερό" στο ποδόσφαιρο και διαμορφώνονται από διαφορετικούς και περισσότερους από έναν παράγοντες. Το να υστερεί μια ομάδα από ταλέντο δεν είναι κακό. Το να έχει έλλειμμα σεβασμού όμως είναι...

        CLEAR FILTERS